Kétségbeesett próbálkozások a Liverpoolnál – komoly bajban Szoboszlai csapata

2023. augusztus 16. 07:20

A Vörösöknek nincs védekező középpályása, így a magyar játékosnak kevesebb lehetősége marad a támadásépítéseknél, ami a fő profilja.

2023. augusztus 16. 07:20

A Chelsea kétszer is keresztül húzta a Liverpool számításait azzal, hogy Szoboszlai csapatának két kiszemelt játékosára is  lecsaptak – olvasható a Borsonline elemzésében. A lap szerint a londoni csapat Moises Caicedót és Roméo Laviát is elhappolta az orruk elől, ezzel a Liverpool 

védekező középpályás nélkül vág neki a bajnokságnak.

A portálon felidézik: a csapat ezen a nyáron gyakorlatilag teljesen kicserélte a középpályáját. Arthur, Alex Oxlade-Chamberlin, Fabinho, Fabio Carvalho, James Milner, Jordan Henderson és Naby Keita távozott, Harvey Elliott és Curtis Jones maradt, Alexis Mac Allister és Szoboszlai Dominik pedig érkezett. 

Szoboszlai nem az eredeti pozíciójában játszik

Azzal, hogy egyetlen védekező középpályás sem áll Jürgen Klopp vezetőedző rendelkezésére, Szoboszlai és Mac Allister szűrő nélkül marad, ami hatással van csapat játékára. Szoboszlainak a hiány miatt jobban ki kell vennie a részét a labdaszerzésekből és az ütközésekből, emiatt 

kevesebb lehetősége marad a támadásépítésnél, ami a fő profilja. 

A Liverpool most Aurélien Tchouaméninél próbálkozik, a Real Madridról azonban nehezen elképzelhető, hogy megválna a kulcsemberétől.

A Liverpool ezen a héten a Bournemouth ellen játszik augusztus 19-én, szombaton, a 19-szeres angol bajnok vélhetően továbbra is igazi védekező középpályás nélkül fog pályára lépni.

Nyitókép: MTI/AP

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 16. 09:28
Na, hamar elkezdtetek előre menekülni, hogy miért is nem brillírozik a magyar csillag. Nyilván más hibájából. 🤣🤣🤣
connorj
2023. augusztus 16. 08:56
Komoly bajban a térgyelős csapat: https://www.youtube.com/watch?v=UTdy1Yp1h5A
mandala
2023. augusztus 16. 08:51
TÉRDEPELŐS VÖRÖS GECIK! Már akkor sem szurkolok nekik, ha ott van egy magyar!
states-2
2023. augusztus 16. 08:48
Értem én, hogy állítólag uborkaszezon van, bár elnézve a komcsi médiát, náluk az orbánozás ilyesmit nem ismer, de ez a mindennapi, sőt, mindenórás szoboszlaizás már rég átlépte a kabaré műfaját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!