Házhoz ment a kritikáért Daniel Freund, meg is kapta

2023. augusztus 26. 11:02

Rodrigo Ballester reagált Freund LMBTQ-gyerekkönyves kirohanására.

2023. augusztus 26. 11:02
Daniel Freund_EP

Daniel Freund az X-en (korábban Twitter) reagált a Le Monde-nak nyilatkozó Rácz-Stefán Tibor (író) azon kijelentésére, miszerint 

amikor először megláttam a könyvemet befóliázva, úgy éreztem, mintha egy disztópiában élnék.”

Rácz-Stefán Tibor munkássága kapcsán a Le Monde a „Téged kérlek karácsonyra” című kötetet említette, amely fülszövegéből talán elég csak ennyit idézni: „Bence, a 17 éves focista évek óta egy súlyos titkot hordoz magában: a fiúk dobogtatják meg a szívét, különösen a helyes és kedves évfolyamtársa, Martin”.

Szóval, ennek kapcsán jegyezte meg Daniel Freund, hogy

„a gyerekkönyveket úgy árulják, mint a mocskot. Csakis Orbán Magyarországán lehet ilyen”.

Érdekesség, hogy az EP-képviselő a „smut” szóval fejezte ki a mocskot, ami mellesleg „szexuális tevékenységre összpontosító”, explicit erotikus történetekre is használatos.

Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Központjának a vezetője reagált Freund bejegyzésére. Egy képet posztolt, amin egy dragbe öltözött egyén gyermekkönyvet mutogat óvodásoknak, s csak ennyit tett hozzá:

„Freund óvodája”.

Nyitókép: Daniel Freund Facebook-oldala

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egon samu
2023. szeptember 06. 12:57
Ha legközelebb Magyarországra merészkedik ez a köcsög gondoskodni kellene róla hogy többet ne jöhessen. Nagyon megdolgozott egy alapos törödésért....
Saksafar
2023. augusztus 31. 08:54
Előbb-utóbb el fog tűnni a politikából ez a kis gyökér, legalábbis a teljesítménye nulla, hárommal szorozva. Ezeket miért tartjuk havi több millióért? Menjen, keressen valami tisztességes munkát a töredékéért, amit a képességei alapján érdemel.
lendvaiildiko
2023. augusztus 26. 17:18
Bár régen volt, de 17 éves koromban elég élénk szexuális fantáziám volt és nem kisgyermekekkel foglalkoztam. Amikor még régebben kisgyermek óvodás / iskolás voltam, egyáltalán nem érdekelt a kamaszok szexuális fantáziája. Ez a Dániel nem pusztán a másság követője, de monomániása hungarcfób is. Ki kellene tiltani az unióból, mint rasszistát.
Csendesgyöngy
2023. augusztus 26. 16:42
„a gyerekkönyveket úgy árulják, mint a mocskot. Csakis Orbán Magyarországán lehet ilyen”. Ezek nem gyerekkönyvek, hanem önvallomások egyes beteg emberektől! Mutatja, hogy milyen erkölcsi mélységekbe süllyeszti a liberalizmus a Nyugatot. Le, egészen az állatok ösztönvilágába, ahol se erkölcs, se törvény nem tiltja, ha pl. egy hímmajom a saját kölykével vagy másikéval folytat nemi kielégülést. De állítólag ezek, mint Freund is, emberek, és csak a "szeretet" vezérli őket. Remélem, hogy ennek hamarosan vége lesz, mert ezek az "állatok" képesek poklot csinálni a világunkból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!