Ferenc pápa: „A transzszexuálisok Isten lányai!”

2023. augusztus 04. 15:05

A Szentatya elmesélte mi történt akkor, amikor egy csoport transzszexuális először látogatott a Vatikánba .

2023. augusztus 04. 15:05

„Amikor először jött egy csoport transzszexuális a Vatikánba és meglátogatott, sírva távoztak, mondván, hogy kezet adtam nekik, egy csókot. Mintha valami rendkívüli dolgot tettem volna értük. 

Pedig ők Isten lányai!” 

– ezt Ferenc pápa nyilatkozta a Vida Nuevának adott interjúban, amelyet Lisszabonba való elutazása előtt adott. Az Ansa olasz hírportál cikke szerint a pápa mindenkit biztosított arról, hogy folytatja az Ukrajnára irányuló „békeoffenzíváját”. Kifejtette: Matteo Zuppi bíboros, bolognai érsek intenzíven dolgozik, mint a párbeszédek felelőse. 

Nyitókép: AFP

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cs72
2023. augusztus 05. 20:15
Nos kedves hívek most mi van ,ki mutat irányt?
bokrosbirka
2023. augusztus 05. 08:29
Akkor menjenek hozzá, de gyorsan!
Bodzay
2023. augusztus 05. 07:52
Nevezzük Istennek, a világ meghatározója, maga az ok-okozat következetes rendszere. Az ember egy DNS és fehérje alapú kódrendszer, amelynek fennmaradása a XY - XX binaritáson alapul az ok-okozat érvényesülésével. Az emberi szervezet, mint (nem hibamentes) biológiai rendszer, produkál atípiákat, ilyenek a személyiségzavarok. Ezek nem hoznak létre valós alternatívákat. Az emberi létezés alapközege a közösség, annak érdekei mentén kell kezelni az attípiákat. Az egyén önmagában nem értelmezhető, mert életképtelen.
Ez D-dúr és e-moll
2023. augusztus 05. 05:53
"Mandiner444hu ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. augusztus 04. 16:25: Fake news amit állítasz." Miféle fake news? Itt van fenn a Mandiner-cikkben az Ansa olasz hírportál cikkének linkje, abból idéztem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!