Elszabadult egy medve a dubaji reptéren

2023. augusztus 07. 07:40

Az állat egy iraki gép rakterében szabadult el.

2023. augusztus 07. 07:40

Egy iraki gép rakterében elszabaduló medve fennakadást okozott a dubaji reptéren – írja a Sky Newsra hivatkozva a hvg –, a légitársaság tagadja, hogy felelős lenne a történtekért.

A medvét Dubajból szállították volna Bagdadba, 

az ottani gazdagok körében nagy népszerűségre tett szert az egzotikus, ragadozó állatok tartása, bár a hatóságok igyekeznek elejét venni az emberre és állatra egyaránt veszélyes szokásnak, Bagdad utcáin olykor feltűnnek a megunt és ezért szélnek eresztett kedvencek.

Nyitóképünk illusztráció: Pixabay

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. augusztus 07. 20:58
Klára bácsi eltévedt. Nagy az a repülőtér, és az iraki zászló sötétben majdnem olyan, mint a magyar.
Szittya Attila Bendegúz
2023. augusztus 07. 09:54
Amikor a honi autókereskedó Kalányos Winnetoo majd megunja a házi kedvenc oroszlánt, és kicsapja az erdőbe.
Átoperált Kiscsoportos
2023. augusztus 07. 09:14
Kössétek már meg a csuti Putyedlit ! --------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 "ember" állampolgárságát vonta vissza Sándorpalotáné alezredes asszonyság az amerikai vízumszigorítás után (mind az egykori Szovjetunió területén született) ... biztos nem az amik miatt, dehogy, ez egy demokratikus ország, itt minden törvény konszenzussal születik és gazdaságilag is tökéletes, azért annyi az EUR/HUF mert a mi cigókánk és putyedli így akarják, mert jót tesz az exportnak és különben is 2/3 ! ......................................................................................................................... Nem mindenki meleg, drogos a Fideszben, vannak rendes heteró, asszonyverő alkoholisták is.
tikkadt-szocske
2023. augusztus 07. 09:09
Valszeg Brassóba akart repülni a rokonokhoz, de eltévesztette a járatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!