Kreml: Ukrajna a NATO-ban „potenciálisan nagyon veszélyes” lenne

2023. július 11. 14:18

Dmitrij Peszkov szóvivő szerint Oroszország mélyrehatóan elemzi a nyugati vezetők NATO-csúcson elhangzott kijelentéseit.

2023. július 11. 14:18

A Kreml arra figyelmeztetett, hogy Ukrajna a NATO-ban „potenciálisan nagyon veszélyes” lenne az európai biztonságra nézve, és hozzátette, hogy nagyon szorosan követi a kétnapos csúcstalálkozót – olvasható a Sky News cikkében. Dmitrij Peszkov szóvivő ma azt mondta, hogy a Kreml mélyrehatóan elemzi a nyugati vezetők csúcstalálkozón elhangzott kijelentéseit, és 

intézkedéseket tesz Oroszország saját biztonságának védelme érdekében.

Peszkov a szokásos tájékoztatóján újságíróknak nyilatkozva kitért Svédország várható NATO-csatlakozására is, és azt mondta, hogy annak egyértelmű negatív következményei lesznek Oroszország biztonságára nézve. Moszkva hasonló intézkedésekkel fog válaszolni, mint amilyeneket Finnország nyugati katonai szövetséghez való csatlakozása után tett – mondta.

Nyitókép: SERGEI KARPUKHIN / POOL / AFP

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. július 11. 16:16
Ukrajna veszélyes Európára tűzfészek nem békepárti , népirtás megy . Amerika ha ukránokhoz nem pakolt volna be Európa békében élne olcsó orosz gázzal fűtene , nem lenne infláció ,Európa nem rettegne a téltől energiát megtudná fizetni.
lájkbajnok
2023. július 11. 15:43
Megint kezdik a rettegést és sivalkodást. Sokkal kevésbé lenne veszélyes Moszkvára, mint Prigozsin.
pipa89
2023. július 11. 15:25
Ez így van. Ukrajna a FED-tulajok kezében van, amit a NATO-n, a multikon és Langleyn, no meg Soros NGI-in keresztül irányít. Ilyen körülmények között, ebben a tulajdonosi és érdek-felállásban Ukrajna életveszélyes Európa egészére nézve, mert nem más, mint egy trójai faló, aminek ürügyén a FED 440 millió európait tesz örökös rabszolgává a kamatos kamat kitermelésére. NATO-tagként pedig olyan lesz, mint egy vörös posztó, amit a fedesek bármikor felhasználhatnak hergelésre!
Claudius1
2023. július 11. 14:31
és mit csinálnak?????? Semmit, viccország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!