„Engem nem foglalkoztat az amerikai helyzet” – mondta Mike Pence, Verhofstadt pedig bevédte

2023. július 15. 09:36

A két politikus szavaiból ítélve nagyobb hazafiasság Ukrajnát támogatni, mintsem saját országuk állampolgárait.

2023. július 15. 09:36
null

Twitterre került fel egy rövid videó, amelyen Tucker Carlson kérdezi Mike Pence egykori alelnököt, aki jelenleg egyébként elnök is szeretne lenni 2024-től. A felvételen Mike Pence az Ukrajnának adott amerikai támogatásokról beszél, amikor is Carlson felteszi a kérdést: „minden amerikai város helyzete csak romlott az elmúlt három évben. A gazdaságunk hanyatlik, az öngyilkosságok aránya megugrott. Maga mégis Ukrajna miatt aggódik – egy ország miatt, amit sokan meg se találnának a térképen. Több tízmilliárd amerikai adófizetői dollárt kaptak. Felmerül a kérdés: hol van ebben az Egyesült Államok iránti törődés?”

Engem ez nem érdekel”

vágta rá erre azonnal Mike Pence, majd meg is ismételte még egyszer.

Verhofstadt megpróbálta bevédeni a korábbi alelnököt

Némi abszurd színezetet ad a helyzetnek az, hogy Mike Pence segítségére Guy Verhofstadt sietett, szintén Twitteren. A liberális politikus először is Putyint kezdte emlegetni, azt írva, hogy „a hőn szeretett Putyinod Oroszországában már börtönben lennél, ha a kormányt kritizálod, Tucker Carlson”, majd hozzátette, hogy 

„Ukrajnát védeni hazafias cselekedet. Európaiaknak, és amerikaiaknak egyaránt!”.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zjzj
2023. július 16. 16:18
Tucker C egy buta fsz, megerdemelne mar (ha neg eddig nem kapott) egy diszdoktorit az mcc-n;)
Martell 2
2023. július 15. 16:06
Na itt a Háttérhatalom egyik bábja, a saját országa nem érdekli csak a főnökei utasítása, ilyen Ursula, Mikron, Schulz, Meloni és a többi féreg is.
Takagi
2023. július 15. 12:27
Bukott ember.
lájkbajnok
2023. július 15. 11:35
„egy ország miatt, amit sokan meg se találnának a térképen.” Az idióta trumpista szavazók nem találják meg. Amúgy 6-7-szer akkora, mint Orbánisztán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!