Brit hírszerzés: taktikát váltott Oroszország

2023. július 25. 11:53

Az egykori brit hírszerzési vezető szerint újfajta nyomásgyakorlásba kezdenek az oroszok.

2023. július 25. 11:53

Oroszország „gyakorlatilag lemondott” arról, hogy katonailag megnyerje az ukrajnai háborút – mondta az MI6 brit hírszerzés egy volt tisztje. A jelentéktelen területek elleni támadások növekvő számával Oroszország a jelek szerint „a rakétái összes készletét” felhasználja, hogy másfajta nyomást gyakoroljon Ukrajnára, valamint a nemzetközi közösségre – mondta Christopher Steele a Sky Newsnak.

„Oroszország szinte már lemondott arról, hogy ezt a háborút hagyományos értelemben vett katonai úton megnyerje” – fogalmazott Christopher Steele. A jelenlegi helyzettel kapcsolatban nagyon lesújtó a véleménye az egykori brit hírszerzési vezetőnek. „Amit látunk, az valójában a szabad kereskedelem elleni támadás” – mondta.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ALEXEY DRUZGININ / ANTON DENISOV / R / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2023. július 26. 12:17
A "brit hírszerzés" marhaságait egyáltalán minek hozzák le?
Ma is bukik a Zorbán...
2023. július 26. 12:15
Mindig is mondtam, hogy gusztustalaonok a bolsevisták... Az oroszok csinálnak, az szerinte a "szabadkereskedelem elleni támadás". De szélsőségesek szankciói azok nem... Azok biztosan a szabadkereskedelem előmozdítását jelentik. Amúgy meg nem is értem, hogy képzeli: miért kellene eltűrnie az oroszoknak az ukrán CIA (MI6?) - bábrezsim pénzelését? Hiszen azt oroszok megölésére használják fel...
kalhana
2023. július 26. 11:22
Ezek a legendás brit tudósok! "Amit látunk, az valójában a szabad kereskedelem elleni támadás." Szankciók?
Zolotarjov
2023. július 26. 08:22
Nesze semmi fogd meg jól. Tessék már definiálni, hogy mi lenne ennek a háborúnak a megnyerése pontosan. Mi a győzelem és mi a vereség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!