Biden elismerte: hetedik unokája úgy fogant, hogy Hunter Biden eszméletlenre drogozta magát

2023. július 29. 15:50

Hunter Biden szerint annyire semmi kapcsolata nem volt senkivel, mint gyermeke anyjával.

2023. július 29. 15:50

A People magazinnak nyilatkozva Joe Biden most először ismerte el hetedik unokáját, aki Hunter Biden egy eszméletlenre drogozott egyéjszakás kalandjából született.

Az amerikai elnök fiát egy Lunden Roberts nevű nő kereste meg, azt állítva, hogy ő a gyerekének az apja. Hunter Biden gyermektartási pere azután zárult le, hogy a DNS-teszt igazolta, valóban ő az apa. Eddig sem ő, sem a Biden család nem ismerte el a gereket, mint családtagot.

Hunter Biden 2021-es memoárjában így emlékszik vissza a nővel való találkozására:

 

„Ennyire semmi kapcsolatom nem volt senkivel. Az életem egy merő káosz volt, de felelősséget vállaltam ezért a káoszért.”

 

Hozzáteszi, ez abban az időszakban történt, amikor az alkohol- és drogfüggőségének legmélyebb pontján járt.

Joe Biden a People magazinnak azt nyilatkozta, a gyerek ügye „családi ügy, nem politikai”, és a feleségével együtt „csak a legjobbat akarják az összes unokájuknak, a szóban forgó Navy-t is beleszámítva”írja a BBC

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. július 29. 19:29
"Hunter Biden szerint annyire semmi kapcsolata nem volt senkivel, mint gyermeke anyjával." Ez magyarul hogy van? „Ennyire semmi kapcsolatom nem volt senkivel. Az életem egy merő káosz volt, de felelősséget vállaltam ezért a káoszért.” Most már nem vállal felelősséget ezért a káoszért?
flesh ripper
2023. július 29. 18:24
Korrupt terror-latorállam!
Namond
2023. július 29. 17:53
Szép család, igazi keleti parti jenkik.
Akitlosz
2023. július 29. 17:46
Nem véletlen csak vélelmezi a jog még ma is az apaságot az olcsó DNS vizsgálatok korában is. Ameddig nem érdekel senkit annyira, hogy pereskedjen, addig lényegtelen, hogy ki a valódi apa. Fontosabb a társadalmi békesség alapon, mint az apák kiléte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!