Apokaliptikus állapotok Olaszországban: délen erdőtűz, északon vihar és jégeső pusztít (VIDEÓK)

2023. július 25. 17:41

Északon és délen is súlyos a helyzet.

2023. július 25. 17:41
null

Áldatlan állapotok uralkodnak Olaszországban, északon viharok tombolnak,  délen, Szicíliában erdőtüzek pusztítanak. A tűz Cinisi városánál kezdődött, majd terjedt tovább a palermói nemzetközi repülőtér felé.

Ezt követően olyannyira eldurvult a helyzet, hogy a reptér a Twitter-oldalán jelezte, a lángok miatt átmenetileg leállítják a légi közlekedést, egyelőre nem fogadnak és nem is indítanak járatokat. 

Orkán és jégeső

Miközben délen erdőtüzek pusztítanak, és országszerte elviselhetetlen a hőség, addig északon brutális, óránként 100 kilométeres sebességű viharokkal szembesülnek az emberek. 

Nem ez volt az egyetlen vihar,  néhány nappal korábban is lecsapott egy jégesővel kísért felhőszakadás, akkor a város központjában hömpölygött a lezúdúlt víz, a tetején pedig hatalmas jégdarabok úsztak, miközben az esti hőmérséklet 28 fok volt. 


 

***

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. július 26. 09:18
Kurvára unom már ezeket a szenzációhajhász félelemkeltő címeket
Obsitos Technikus
2023. július 26. 01:42
Na ja. Közelednek.
EX_Terminator
2023. július 25. 19:41
Még több szenzációhajhász szarság. Kurvára nem tud meghatni, se felkelteni az érdeklődésem mi több tudva hogy egy nagy büdös felfújt semmivel állok szemben? Néma közöny a válasz.
Greffiti
2023. július 25. 18:23
A tengeren meg özönlenek a nigger majmok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!