Varga Judit: Szinte senkit sem érdekelt a „Magyarországot elítélő drámázgatás”

2023. június 01. 17:01

Az igazságügyi miniszter közösségi oldalán megmutatta, hányan voltak bent az ülésteremben.

2023. június 01. 17:01
null

Varga Judit hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy fényképet az Európa Parlament plenáris üléséről, amelyen a Magyarországot elítélő javaslatról vitáztak. A képen jól látható, hogy szinte üresek a padsorok, az igazságügyi miniszter a következő kommentárt fűzte a képhez: „Beszédes a látvány! Tegnap pont ennyi EP-képviselőt érdekelt a Magyarországot elítélő drámázgatás vagyis az úgynevezett parlamenti vita…

Varga Judit szerint a baloldali EP-képviselők teljesen feleslegesen szavaztak a hazánkat elítélő javaslatról, ugyanis ahogy fogalmaz: „javában zajlik már az előkészítő munka, a jövő héten már a Tanács vezető munkatársait fogadjuk, akik az ülések elnökléséről fognak képzést tartani a magyar állami vezetők részére, felkészítve őket a 2024 második félévi uniós elnökségünkre”.

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. június 02. 16:38
Engem érdekel, és a legszívesebben főbe lövetném az összes hazaárulót!
Lajoss
2023. június 02. 15:13
Ez a nő egy jogállamban már rég múlt idő.
syphax
2023. június 02. 08:42
A MI NAGYON OKOS, KEDVES, SZÉP ÉS SZERETETT JUDITUNK MINDENT PONTOSAN OKOSAN ÉS IGAZUL LÁT. BIZODALMUNK VAN BENNE.ISTEN TARTSA MEG ŐT POZICIÓJÁBAN SOKÁIG!!!
zorroro
2023. június 01. 23:25
A magyar kormány és az Európai Parlament viszonya már annyira eldurvult, hogy ez önmagában alkalmatlanná teszi Mo.-t az elnökségre. Tudjuk tehát, hogy a magyar elnökségtől nem fognak kapni lapot. És ezt az EP el fogja tűrni? És ha nem, mi lesz? Lebénul az Unió a "bot a küllők közt" elnökségtől? És az kinek az érdeke? Már megint putyin?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!