„Nehéz döntés: befejezem” – Ujhelyi István nem indul a jövő évi EP-választáson

2023. június 02. 10:40

A korábbi szocialista politikus egyeztetett több ellenzéki párttal is, de egyikkel sem találták meg a közös hangot.

2023. június 02. 10:40
null

Közösségi oldalán, hosszas posztban számol be arról Ujhelyi István baloldali politikus, hogy „hosszas mérlegelés és egyeztetés után azt a döntést hoztam,

hogy tíz év – sokak visszajelzése alapján valóban sikeres – európai parlamenti szolgálat után jövőre befejezem brüsszeli pályafutásom ezen szakaszát”.

Bejegyzésében felidézi, hogy nemrégiben „hosszú belső harcok és az MSZP befolyásos emberei által elfojtott reformtervek” után „ kénytelen volt” kilépni az MSZP-ből. 

Állítása szerint többen is megkeresték az elmúlt időszakban, több ellenzéki párttal is együttműködhetett volna az MSZP-ből való távozása után, de megegyeznie egyikkel sem sikerült.

Azt írja: a választásokig folytatja munkáját az EP-ban, de 

fél szemmel közben most már arra is figyelek, hogy milyen civil munkát vállalok a jövőben”.

A teljes bejegyzést alább olvashatják el:

 

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. június 03. 14:32
Egyáltalán ki szavazna erre a g...re?Nehéz döntés ,na menj a p....ba.
kishegyi
2023. június 03. 05:35
Jajajj, akkor ugrik a mentelmi jog. Remélem, valaki feljelent a Szeviép/luxusház stb. miatt, nehogy nyugodtan dolgozgass itthon. Minimum ez jár a hazaárulásért, mocskolódásért.
Brandon the great Negro
2023. június 02. 21:57
Az a fránya "kudarcos" vakcinabeszerzés.
rendesember
2023. június 02. 21:35
"fél szemmel közben most már arra is figyelek, hogy milyen civil munkát vállalok a jövőben”. Tippelhetek? valamelyik magyar ellenes NGO.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!