Szergej Sojgu kemény hangon beszélt az ukrán ellentámadásról

2023. június 06. 17:37

„Megismétlem, az ellenség nem érte el céljait, jelentős és aránytalan veszteségeket szenvedett” – árulta el az orosz védelmi miniszter.

2023. június 06. 17:37
null

Ukrajna az elmúlt három napban, a rég beígért offenzívája során a front különböző szakaszain 3715 katonát és 52 tankot veszített – közölte kedden Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter.

„A támadási kísérletet meghiúsították, az ellenséget megállították, az orosz katonák és tisztek bátorságot és hősiességet tanúsítottak a harcokban” – hangoztatta a tárcavezető. 

– tette hozzá.

(MTI)

***

***

Nyitókép: MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salamonhihii
2023. június 07. 08:48
Sojgu egy fas höhöö Az oroszok azt állítják, hogy megsemmisítették a Leopard tankokat A vizsgálat során megtámadták azokat, amelyeket csak aratógépeknek lehet nevezni, és Leopard tankoknak adták ki őket. Az orosz védelmi minisztérium közzétette a videót. A felvételen az látható, hogy irányított rakéták ütik el a terepi berendezést. Az oroszoknak hivatalosan közölték, hogy ezek állítólag német Leopard 2 tankok. Az viszont jól látható, hogy a videón nem tankok vagy páncélozott szállítókocsik láthatók, hanem aratógépek szántók közepén. https://neilkanews.quora.com/Russians-claim-they-destroyed-Leopard-tanks?fbclid=IwAR32YQNCyN-LPAdiUaRJ8Zunsu6q9tOZwAQmOlmnLy8H3a0GTL-Yg_0ovXc Később maguk a propagandisták is elismerték, hogy a felvételeken nem tankok, hanem mezőgazdasági gépek láthatók. Azt hiszem, ez az elit orosz egység 2. zászlóalj ivartalanított retardált-in-leótards HúntN leopárd hadosztálya volt, amely Erz-Off TaHget ByZum-Margin közelében, Ohblastban található. Nos, mivel az ukrán farmereknek több harckocsijuk van, mint a világ legtöbb katonájának, érthető, hogy a helikopterpilóta azt gyanította, hogy mezőgazdasági gépnek álcázzák őket. A John Deere visszaállító traktorok megbosszulják ezeket Vissza a propagandaosztály rajztáblájához. Azt is aratod, amit elvetsz. A hazugság még több hazugságot szül. A propaganda értékét nem lehet mérni. Nem számít a nevetséges szintje. Különösen a félelem és a nélkülözés által manipulált lakosság körében, hogy elveszítsék agyi képességeiket. A világ Putyinjai támaszkodnak rá höhöö.
ozdiszatir
2023. június 07. 07:00
Ez az a fasszopó Sojgu aki felkészitettnek nyilvánította a nyomorult orosz bgázst a kilenc napos különleges katonai műveletre? Hogyne, persze...mocskos gyilkosgeci, de ti, orosszopó kreténekcsak nylogassátok tovább Putyin ráncos csepp faszát
LancelotDuLac
2023. június 06. 22:25
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kerek erdo
2023. június 06. 21:59
Na megint kezdődik, mire a minsizterig ér a kicsit szépített jelentés, mindentámadó tankot háromszor is kilőttek. Azután kezdődik a startégiai visszavonulás.De persze az ukránok semmisikert nemérnek el, közben is rettenetes veszteséget szenvednek. Igaz, két hét alatt elfoglalnak annyi területet, mint amit az oroszok két hónap alatt. Na de cárevics elvtárs ne aggódjon, jelnetjük a győzelem aküszöbön áll! csak mindig megbotlunk abban a fránya küszöbben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!