Elhagyta az országot Orbán Viktor

2023. június 22. 10:00

Fontos tárgyalásokra utazott a magyar miniszterelnök.

2023. június 22. 10:00
null

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök reggel hivatalos látogatásra Szarajevóba utazott, ahol a bosznia-hercegovinai államszövetség vezetőivel folytat tárgyalásokat – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A hivatalos látogatáson Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vesz

Csütörtök délután a magyar delegáció Banja Lukába utazik tovább, ahol Orbán Viktor Milorad Dodikkal, a boszniai Szerb Köztársaság elnökével folytat tárgyalásokat – mondta.

(MTI)

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 23. 06:16
Az a baj,hogy mindig vissza eszi a rossebb..ha így kell írni..:)
salamonhihii
2023. június 23. 05:51
Elhagyta az országot Orbán Viktor"höhöö.. kreténkeltetű mandi csak a kreténkeltője Orbán fogyatékosoknak szóló progandájának ahol az ingyenhülyékből hasznoshülyévé agymosnak titeket szoponcok a gondolkodó társadalom szórakoztatására ,köszönjük majd az lesz az igazi hír amikor élő világot höhöö..
LancelotDuLac
2023. június 23. 02:24
"Elhagyta az országot Orbán Viktor" Lebukott? remélem vissza se jön!
pemete jakab
2023. június 22. 21:47
"Elhagyta az országot Orbán Viktor" Ez már fél siker. A teljes siker meg az lenne, ha nem jönne vissza. De hát Magyarország nem egy sikerország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!