Megindulhat a csata Rosztovért, a csecsenek elérhették a Wagner állásait

2023. június 24. 17:20

Prigozsin zsoldosai elrendelték, hogy az emberek hagyják el az utcákat.

2023. június 24. 17:20
null

Twitter-oldalak szerint a csecsen erők első oszlopa elérte Rosztov városát, amelyet jelenleg a Wagner-zsoldosok irányítanak. A beszámoló szerint megkezdődtek az első konfrontációk a csecsen erők és Prigozsin emberei között között.

Hivatalos megerősítés nem érkezett a csecsenek helyzetéről, de úgy látszik eldurvul majd a helyzet, ugyanis a Nexta közzétett egy videót, melyben az látszik, Prigozsin zsoldosai elterelik az embereket az utcáról.

 

Kadirov tényleg nem viccelt: csecsen egységek bukkantak fel Rosztov irányában (VIDEÓ)

A csecsen vezető korábban bejelentette, hogy az egységeik megindultak a Wagner-csapatok ellen.

***

Nyitókép: ROMAN ROMOKHOV / AFP

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beobachter1
2023. június 24. 20:17
A NATO nem Putykóért és nem Oroszországért aggódik hanem a több, mint 6 600 atomtöltetért! Most azon agyalnak, hogy ha Putykó megbukik, kinek a kezébe kerülhetnek? Akkor már inkább maradjon Putykó a hatalomban, gondolják.
letsgobrandon
2023. június 24. 19:45
a csecsenek megkapják a wagneresek zsoldját oszt csá....
HUNnagist
2023. június 24. 19:06
Na ez ki.aszott érdekes lesz! Honnan hozták őket. Elvileg Marinkánál, Bahmutál és Harkovtól északra vannak..mármint a csecsenek...legalábbis az Akhmat speciális efységek...
Halder
2023. június 24. 18:49
Az orosz szolgálatok megint csődöt mondtak. Wagner 2 hónapja halmozza fel a külföldi és orosz fegyverek + lőszert, de ők semmit sem vesznek észre ebből, magát a puccsot sem érzékelik, hogy lehet bármi gond. Itt évek óta valami katasztrófa az orosz titkosszolgálat teljesítménye. Már a 2022 februári támadás információ is mind hamisak voltak és félrevitték az oroszokat. Itt azért sok embert nem kell figyelni aki erre képes, 6-7 ember max de nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!