Jerusalem Post: A zsidóknak nem kellene Soros védelmére kelniük

2023. június 06. 09:20

Az izraeli lap véleménycikke szerint kevesen ártottak annyit Izraelnek, mint Soros György.

2023. június 06. 09:20
null

Egy a Jerusalem Postban nem rég megjelent véleménycikk szerint itt az ideje, hogy most, amikor Elon Musk rátámadt Soros Györgyre, minden zsidónak mellé kell állnia. Egy új véleménycikk szerzője, amely a lap online felületén jelent meg, úgy véli, ez tévedés. Soros és Musk vallási háttere semmilyen szerepet nem játszik a köztük kialakult konfliktusban, Soros kritikája, illetve gúnyolása tehát nem antiszemitizmus.

Kevesen ártottak annyit Izraelnek, mint éppen ő

azzal, hogy két olyan nagy szervezetet támogat, amelyeknek nagy szerepe van abban, hogy a baloldali paradigma Izrael ellen fordult.

Izraelt démonizálta a Soros-szervezet

A Human Right Watch alapításkori célja az volt, hogy fellépjen az emberi jogok minden sérelme esetén, majd egy Soros által támogatott Izrael-ellenes fanatikus vette át a szervezetet, amely ettől kezdve kifejezetten Izrael démonizálásával foglalkozott. Olyannyira, hogy még a szervezet eredeti alapítója is kénytelen volt elhatárolódni. A HRW többet tett azért, hogy a nemzetközi közösség és a progresszívek Izrael ellen forduljanak, mint bárki más.

És mindebben Soros a bűnös.

A második legbefolyásosabb szervezet, amely a progresszíveket Izrael ellen fordítja, egy másik Soros által finanszírozott csoport, a J Street. Annak ellenére, hogy azt állítja magáról, hogy egy Izrael- és Palesztina-barát, progresszív szervezet, a J Street sokat tett azért, hogy a legtöbb progresszív és néhány liberális demokratát Izrael ellen fordítsa.

Soros György nem a Rotschildok

A cikkíró ezért ért egyet Muskkal abban, hogy Soros tettei és motivációja hozzájárul a civilizáció szövetének eróziójához. Igaz, hogy egyes jobboldali antiszemiták Sorosra összpontosítva antiszemita összeesküvés-elméleteket terjesztettek a világot irányító zsidókról. Ahogyan a múlt antiszemitái a Rothschildokat okolták a világ számos bajáért, úgy egyes mai bigottak is Sorost hibáztatják. A különbség csak az, hogy

Rotschildok elkötelezett támogatói voltak a zsidó közösségnek és a cionizmusnak.

Minden zsidónak el kell ítélnie Soros zsidó örökségének antiszemita célú használatát, ez azonban nem akadályozhatja meg Soros, nem, mint zsidó, hanem mint saját jogán szupergonosz jogos kritikáját a világra gyakorolt egyéni befolyása miatt.

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halas
2023. június 07. 09:01
Engem zavar hogy a terrorizmust támogatja.EU is ugyanezt teszi.
Igazszó
2023. június 06. 19:28
A zsidó és a zsidó egy követ fúj, legyen az bankár, sajtooatkány, spekuláns, kommunista tömeggyilkos, körömletépő ávh-s, vagy rabbi. A zsidó barmilyen álcát hord, ugyan annak a sátánnak a pofája, más és más nézetből.
Egyelőre
2023. június 06. 18:07
A zsidóknak nem kellene támogatni a nemzetközi zsidóbankár maffiát. Akkor sem, ha korábban sok pénzt kaptak általuk Amerikától. Izraelnek döntenie kell, tisztességes nemzetállam akar lenni, vagy maffia állam a rothschildok vezetésével.
balbako_
2023. június 06. 15:29
Soros vallástalan tehát zsidó származású ámde zsidóságát nem megélő figura.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!