A NATO-főtitkárral egyeztetett Novák Katalin Pozsonyban

2023. június 06. 18:51

A köztársasági elnök elmondta Jens Stoltenbergnek, hogy mi Magyarország érdeke.

2023. június 06. 18:51
null

Novák Katalin Pozsonyban tárgyalt Jens Stoltenberggel.

„A pozsonyi B9-csúcson külön is tárgyaltam a NATO főtitkárával, aki megköszönte a magyar katonák helytállását Koszovóban, és akinek elmondtam, Magyarország érdeke egy erős észak-atlanti szövetség, amint az is, hogy

– írta a Facebook-oldalán a köztársasági elnök.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zorroro
2023. június 07. 11:54
Úgy megnéztem volna a NATO-főtitkár arcát, miután Sándor Palota elrebegte, hogy "Magyarország érdeke az erős észak-atlanti szövetség".
pipa89
2023. június 07. 08:36
Az a baj, hogy a politikusok itt már csak asszisztancia egy újabb világháborúhoz. A nemzetállamok erőtlenek, a szupertőke azt csinál, amit akar, s mivel háborúgazdaságot működtetnek, így menetrendszerűen háborúkat robbantanak ki. Felépítik a konfliktusokat, gerjesztik, fegyverszállításokkal, ellenérdekelt csoportok felfegyverzésével konfliktusokat robbantanak ki, abból pedig háborút és visznek mindent, ami érték. Most sincs másképpen, ami ijesztő, ha Szerbia és Koszovó is játszik a képben, mert akkor abból világháborút "szoktak" kreálni....
Igazszó
2023. június 06. 20:27
Remélem le is szopta ezt a háborús uszító magyargyűlölő szart, mint a zsidó bunkergoblint kijevben. A kegyelemtelen kvótaribanchoz illő kihívás.
zakar zoltán béla
2023. június 06. 20:23
Stoll Werk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!