Hatalmas LMBTQ-bulit tartanak a Fehér Házban

2023. június 08. 14:50

Joe Biden is megünnepli a szexuális kisebbségek hónapját.

2023. június 08. 14:50
null

Joe Biden több ezer LMBTQ+-személyt hívott meg a Pride hónap alkalmából a Fehér Házba, hogy így biztosítsa támogatásáról a szexuális kisebbségeket – számolt be róla az AP hírügynökség. 

Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház első nyíltan homoszexuális sajtótitkára elmondta, hogy

és úgy gondolják, hogy az ünnepség megtartása fontos módja annak, hogy bemutassák támogatásukat a szexuális kisebbségek iránt”. Jean-Pierre szerint az LMBTQ+ embereknek tudniuk kell, hogy Biden „támogatja őket”, és „továbbra is harcolni fog értük”.

A – helyi idő szerint – csütörtök estére tervezett pikniken, többek között ételek-italok, játékok, arcfestés és DJ-k is várják majd a meghívottakat.

LMBTQ-vészhelyzetet hirdettek az Egyesült Államokban!

A Human Rights Campaign (HRC) nevű civilszervezet kedden „szükségállapotot" hirdetett az „LMBTQ+ amerikaiak" számára, azzal érvelve, hogy az egyre ellenségesebbé váló jogszabályi környezet veszélybe sodorta a közösséghez tartozók életét - számolt be róla a Reuters. A csoport elnöke, Kelley Robinson azt nyilatkozta, hogy LMBTQ+-ellenes törvényhozási „támadások" söpörnek végig az Államokon.

 

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2023. június 09. 09:34
Mikor Obama elnök lett, terjedt az interneten egy vicces mém kép, miszerint Obama első intézkedése az lesz, hogy a Fehér Házat átfestik feketére. Ideje lenne már átkeresztelni Pride House-ra, esetleg Rainbow House-ra a Fehér Házat..
krampus
2023. június 09. 05:04
Miert buszkek ezek a betegsegukre? Raadasul a queer helyett ma mar a gay szot is elloptak. Korabban meg lehetet mondani, ha egy csodas napsuteses nap volt,hogy it's a gay day! A szivarvany pedig az egyik legszebb termeszeti jelenseg, ellentetben a buzikkal. Aki ennek tapsol vagy unnepli, az se normalis!
EX_Terminator
2023. június 09. 02:52
Egyesek még mindig azt képzelik hogy nyertek, és képtelenek észre venni hogy süllyednek.
EX_Terminator
2023. június 09. 02:26
(elhányja magát)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!