A Pentagon szerint a Wagner-csapatok még mindig Ukrajnában vannak

2023. június 28. 15:45

Az Egyesült Államok az oroszországi eseményekre reagálva nem változtatott az amerikai haderőpozíciókon.

2023. június 28. 15:45
null

A Wagner-csapatok még mindig Ukrajnán belül vannak a hétvégi lázadás után az amerikai védelmi minisztérium szerint – olvasható a CNN cikkében.

– mondta a Pentagon sajtótitkára, Patrick Ryder dandártábornok egy sajtótájékoztatón. Ryder hozzátette, hogy az Egyesült Államok az oroszországi eseményekre reagálva nem változtatott az amerikai haderőpozíciókon. „Nem láttunk semmi olyat, ami a mi szempontunkból arra kényszerítene bennünket, hogy bármilyen kényszerített hadállás-módosítást hajtsunk végre” – mondta.

Nyitókép: Alexander Nemenov / AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. június 28. 20:37
Nem! Biden szerint Irakban...
zuriktodor
2023. június 28. 18:19
Mégis, hol a fenében lennének?
nemmondom
2023. június 28. 16:48
Tehát az amerikai sajtótitkár arról beszélt, hogy velük együtt a NATO továbbra is harcol a fegyvereik garmadájával a csökkenő ukrán katonai létszám ellenére ill. végéig.
stug
2023. június 28. 16:42
"Nincsenek Wagner zsoldosok Fehéroroszországban és nem is tervez a belarusz állam nekik kaszárnyákat létrehozni – mondta ezt Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök." /Portfolio/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!