Így öntötte el az ár Nova Kahovka főterét a gát felrobbantása után (VIDEÓ)

2023. június 06. 14:04

Az internetre felkerült felvételek szerint a közeli település, Nova Kahovka főtere már víz alatt áll.

2023. június 06. 14:04
null

Mint ismert, az ukránok szerint oroszok éjszaka felrobbantották a kahovkai vízerőmű gátját, ennek köszönhetően a Kahovka víztározó vízszintje rohamosan csökken, az ár pedig ezzel párhuzamosan folyamatosan önti el a várost. Az internetre felkerült felvételek szerint a közeli település, Nova Kahovka főtere is víz alatt áll:

A twitterre felkerült felvételek szerint a kahovkai gát felrobbantása utáni árhullám közben már Herszon városába is betört.

 

 

Nyitókép: Twitter 

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bocskai István
2023. június 06. 17:11
Egy gátszakadásnak ilyenek a következményei, elönti a környezetét. Zselé örülhet, kurva erős képeket közölhet a gátrobbantása miatt.
Mike Oak
2023. június 06. 16:49
A romák járnak jól ott is....dikk házá dzsál á hál !
Secnir
2023. június 06. 16:42
akit érdekel, hogy mi történt, az könnyen levezethető: a ruszkik fel akartak robbantani a gát részéből egy kisebb blokkot, hogy nagy mennyiségű -kontrollált- víz zúduljon át a gáton, és elmossa a kisebb szigeteken állomásozó ukránokat. elő volt készítve minden, meg is csinálták. csak elszámolták magukat, és amikor kiderült, hogy mekkora a baj, akkor nekiálltak terelni, meg ukrán ágyúzást emlegetni a full sztori érthetően, időrendben: twitter.com/VolodyaTretyak/status/1666015265971118082 a baráti média tudott a robbantásról, először velük közölték. aztán egy részükkel azt is, hogy baj van. meg hogy nagyon nagy a baj. akivel nem, az meg még leragadt a robbantásnál, ezért volt az, hogy különböző -orosz- médiák hol robbantást, hol ágyútüzet, hol a korábbi robbantások okozta sérülésre hivatkoztak... szívesen
lendvaiildiko
2023. június 06. 16:41
Ojan ez a Elenszki, mint Bangóné Borbéj Lonci! Miután megtörtént a gát-robbantás, Elenszki dőzsöli a zongorázástól megkímélt kezeit és csak annyit mond Q.rva jó képek lesznek ezek a bulvársalytóban....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!