Prigozsin: az ukránok pozíciókat szereznek vissza Bahmutban

2023. június 05. 13:17

A Wagner-vezér felszólította az orosz erőket, hogy lépjenek fel a folyamat ellen.

2023. június 05. 13:17
null

Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport vezetője a hétvégén azt mondta, hogy az ukrán erők visszaszerezhették állásaikat a délnyugati Bakhmutban – olvasható a Sky News cikkében. Azt állította, hogy az ukrán csapatok megfigyelőállásokat létesítettek a városban, és

felszólította az orosz erőket, hogy lépjenek fel ez ellen.

Eközben Ukrajna legfőbb parancsnoka hétfőn azt nyilatkozta, hogy az ukrán erők tovább haladnak előre Bahmut közelében.  Olekszandr Szirszkij egy Telegram-üzenetben közölte, hogy sikeresen megsemmisítettek egy orosz állást a város közelében.

Nyitókép: MTI/EPA/Alisa Yakubovich

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tictac
2023. június 06. 17:36
30000 orosz hulla a semmiért. Egy év/ egy hét.
Reszelő Aladár
2023. június 06. 13:38
Mi a túró van ebben a városban, amiért 9 hónapot csatáztak, majd az egyik bevette, a másik pedig ahelyett, hogy visszavonulna és rendezné a sorait, még mindig az ellencsapással szórakozik. Nem úgy volt, hogy ez egy stratégiailag nem fontos város?
EX - Terminátor
2023. június 05. 17:32
Hol támadnak az idiótái? Egy értéktelen romhalmaznál amit még ha vissza is vesznek, semmit nem nyernek vele.
masikhozzaszolo
2023. június 05. 17:08
Valami olyat olvastam korábban, hogy ez a Piros Gin átadta az oroszoknak az elfoglalt Bahmutot. Most meg "kagylózik", fecseg, mi lehet ott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!