Felemelve ünnepelték Ronaldót a portugálok meccs közben (VIDEÓ)

2023. június 18. 12:04

Bizarr jelenetek játszódtak le a Portugália–Bosznia-Hercegovina meccsen.

2023. június 18. 12:04
null

Nem mindennapi jelenetek zajlottak le a portugál labdarúgó-válogatott 3-0-s győzelmével záruló Portugália–Bosznia-Hercegovina Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

Egy hazai szurkoló a biztonságiakat kicselezve befutott a pályára Cristiano Ronaldóhoz, akinek előbb lábat csókolt, majd megölelte és felemelte.

Bernardo Silva első félidei találatának és Bruno Fernandes duplájának köszönhetően a portugálok legutóbb győzedelmeskedtek az Eb-selejtezőkön. A portugálok így stabilan vezetik a J csoportot.

RONALDO LIFTED UP BY FAN Pitch invader during Portugal-Bosnia & Herzegovina match in Lisbon hugs 38-year-old striker before picking him up and hitting Siu cele. When they say you should never meet your heroes, it is often for your hero's own safety.pic.twitter.com/TaDjdmoTkx

***

Nyugalom, a magyar foci fölemelkedése nem Montenegró ellen dőlt el

Az elmúlt évtized kőkemény munkája garantálja a hosszú távú sikert, nem egy ártalmatlan botlás a kudarcot.

 

Nyitókép: CARLOS COSTA / AFP

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. június 18. 14:35
Gondolom örülnek neki, mert ő nem lopott közpénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!