Hatalmas tűz pusztított el egy hétemeletes házat Sydneyben (VIDEÓ)

2023. május 25. 14:58

A sűrű fekete füstöt a város majdnem minden pontjáról látni lehetett.

2023. május 25. 14:58
null

Tűz pusztította el Sydney egyik hétemeletes épületét csütörtökön, a tűzoltóság közlése szerint a tüzet sikerült megfékezniük, és előtte mintegy 50 embert még időben evakuáltak. A lángok helyi idő szerint délután négy körül csaptak fel az épületben, amelynek egyes részei ezt követően összeomlottak. Helyszíni beszámolók szerint a tűz nyomán felszálló sűrű fekete füstöt a város majdnem minden pontjáról látni lehetett.

Az oltásra több mint 120 tűzoltót és 30 járművet mozgósítottak.

A gyárként, majd szállodaként funkcionáló épületben egy ideje már csak hajléktalanok húzták meg magukat, őket a 9News ausztrál hírtelevízió szerint sikerült kimenekíteni. Adam Dewberry tűzoltóparancsnok közölte: biztonsági okokból a szomszédos házakban élőket is evakuálták. hozzátette, hogy a gyanú szerint a lángok a harmadik emeleten csaptak fel. A tűz okát vizsgálják.

Nyitókép: YouTube

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P_F_Juli
2023. július 08. 21:49
Lehet, hogy Sydneyben is vannak hajléktalanok? Az hogy lehet - a fejlett Nyugaton? Pedig azt hittem, hogy csak Belpest bűzlik tőlük.... van hova fejlődniük, meg kell kérdezni Karigerit....
csjanos
2023. május 26. 10:21
....már csak az a kérdés hogy MITÖL égett annyira??....
need-info
2023. május 25. 17:01
Ez nagyon égő!
letsgobrandon
2023. május 25. 16:03
leégett a homlesz putri ...lol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!