Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

Suhajda Szilárd még mindig nem küldött életjelet magáról

2023. május 24. 21:47

Kollár Lajos hegymászó szerint nem megnyugtató, hogy nincs kapcsolat.

2023. május 24. 21:47
null

A magyar hegymászó kedd este elindult a csúcs felé, legutóbb a 8700 méteres szintről jelentkezett, jól volt, de azóta nem tudjuk merre van, és hogy sikerült-e elérnie a csúcsot.

– mondta Kollár Lajos a Hír TV-nek. A hegymászó szerint lehet, hogy csak nincs térerő, mindenesetre nem megnyugtató, hogy nincs kapcsolat.

***

A nyitóképen: Suhajda Szilárd. Fotó: Facebook/Suhajda Szilárd

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. május 25. 15:42
"A hegymászó szerint lehet, hogy csak nincs térerő" Szerintem lehet tudni, hogy van-e ott térerő vagy nincsen. Ha eddig volt, akkor mitől ment volna el?
olvass
2023. május 25. 11:02
"Kollár Lajos szerint nem megnyugtató, hogy nincs kapcsolat." Ezt speciel magamtól is kitaláltam. Mindenfajta hegymászói tapasztalat nélkül is.
Zuzmoha
2023. május 25. 07:59
Különbséget tenni a bátor és a vakmerő között. A gyerekeknek egy élő apára van szükségük, még akkor is, ha a színe szürke, nem egy értelmetlenül meghalt hírességre, mert a hősi halálhoz azért több kell. Szegény, szegény félrevezetett emberek. Akiket lelkesítő tapssal terelgetnek a biztos halálba a névtelen, arctalan szurkolók a kényelmes foteljeikből. Bár túlélné, és értelmesebb célt találna.
DonCiccio
2023. május 25. 06:29
Gond van nála a toronyban hogy odament. Remélem megússza aztán gyógykezelteti magát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!