Putyin „bíróság elé állt” Kijevben (VIDEÓ)

2023. május 13. 13:52

Mindez csak egy művészeti installációban látható, az ukránok nyilván azt szeretnék, ha ez a valóságban is megtörténne.

2023. május 13. 13:52
null

Kijev központjában egy különleges művészeti installáció bukkant fel, amelyen Vlagyimir Putyin orosz elnök áll bíróság elé – számol be az Euronews. Egy lakos azt nyilatkozta, szeretné, ha mindez a valóságban is megtörténne.

Az ország főparancsnoka, Valerij Zaluzsnij tábornok is szerepel a műalkotáson, aki mosolyog és a béke jelét mutatja. A mű egy másik installációt váltott fel, amely a Kreml égését és összeomlását ábrázolta.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Swift Nimblefoot
2023. május 14. 21:14
Nagyon érdekes - a youtube egy kis ablakban kiírta a videón "A Euronews az EU által részben vagy egészben finanszírozott csatorna"... Lehet végre kötelezik ezeket hogy odaírják, kinek a bértollnokai? Ez meg amúgy szomorú, álmodik a nyomor, lassan olyan pótcselekvés mint a vudu-bábúk afrikában, ha nem tudnak ártani az ellenfélnek a valóságban, majd ártanak jelképesen.
beobachter1
2023. május 14. 16:33
A hohol orkok kinyalhatják Putykó szaros seggét!
beobachter1
2023. május 14. 16:31
Álmodik a nyomor!
TMFERENC
2023. május 14. 16:18
Huha, van súgó, kellékes, színész, díszlettervező és gyér előadás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!