Videón a belgorodi diverzáns akciók

2023. május 26. 17:35

Az ukránok állítása szerint az orosz fegyveres erők katonái pánikba estek.

2023. május 26. 17:35
null

Az ukránok több videót is közzétettek a belgorodi diverzáns akciókról. Az ukránok állítása szerint az orosz fegyveres erők katonái számbeli fölényben voltak, ennek ellenére mégis

pánikba estek, és ültetvényeken és kerítések alatt bújtak el.

 

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. május 28. 21:27
Lengyelek és amerikaiak vettek részt a DRG belgorodi régió elleni támadásában https://www.napitema.com/2023/05/lengyelek-es-amerikaiak-vettek-reszt.html
zolka50.50
2023. május 27. 16:52
Nem belgorodi. Belgorod területi. Van különbség, mandi.
krampus
2023. május 27. 05:26
Orosz kollegam nagyon visszafogottnak erzi ezt az egesz csetepatet. Ha nem az ukranokrol lenne szo, mar reg odabasztak volna egy atomot vagy szetlottek volna a varosokat, mint ahogy az amerikaiak teszik. Kivarnak, hogy ezt a nem ukran zsidot lelovi valaki majd, s akkor majd az ukran vezetessel abbahagyjak ezt az amerikai proxy haborut. Addig pedig a hulye nyugat hadd fegyverezze le magat es fel Ukrajnat. Ha megismetlodik minden, mint Bandera utan, akkor az oroszok egeszen a Rajnaig mehetnek most, mert nulla hadereje lesz a lengyeleknek, szlovakoknak, cseheknek es nemeteknek. A balti orszagok amugy is egy vicc szamukra. Az USA nem fog vilaghaborut kirobbantani, mert akkor meg Kina beletapossa oket a szart sem ero dollarukba.
Namond
2023. május 26. 22:07
Mi a csuda, az ukránok azt várták, hogy pisztolyos rendőrök, géppisztolyos határőrök, kiálljanak a géppuskákkal felfegyverzett páncélozott járművek elé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!