Ukrán jelentések szerint sikeresen előrenyomultak Bahmutban

2023. május 17. 17:26

Ugyanakkor az ukrán védelmi miniszterhelyettes szerint ez nem része egy Kijev által tervezett szélesebb körű ellentámadásnak.

2023. május 17. 17:26
null

Az ukrán csapatok az elmúlt napokban jelentős előnyre tettek szert Bahmut körül, ugyanakkor az orosz erők a város keleti részén tudtak kisebb sikereket elérni – írta meg a Reuters.

Hanna Maliar védelmi miniszterhelyettes arról is beszámolt, hogy az ukrán hadsereg az elmúlt napokban mintegy 20 négyzetkilométernyi területet foglalt vissza az orosz erőktől ebben térségben.

Maliar, korábban már leszögezte, hogy

Állítása szerint a bahmuti eseményeket nem érdemes kiemelni a saját kontextustából.

***

***

Nyitókép: MTI/AP/Libkos/Libkos 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mintaszkitap
2023. május 21. 21:21
Olvastad a címet? Az ukránok előrenyomultak..... Majd elbukták a várost minden nyugati segítség ellenére. A legszebb, hogy az orosz hadsereg nem is kellettek hozzá.Egy sima zsoldossereg csinálta meg a szájukat. Nos emlékszel amikor a valóságról deliráltál és nyomtad a libsi ukránszopó propagandát.... nem volt régen. Puzsér után szabadon a kognitív disszonancia redukcióról is megemlékeztél. Most mit gondolsz.....ja bocs....mit érzel erről? :)))
SwordFish
2023. május 18. 09:06
Ja, elfoglaltak egy dombot a város határában. :-D
SwordFish
2023. május 18. 07:11
Ukrán hazugság nevű szappanopera 48993. rész
Zolotarjov
2023. május 17. 21:29
Nesze semmi, fogd meg jól..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!