Durva képsorok kerültek elő: keményen odavágtak az ukránok Luhanszkban, több áldozat is lehet (VIDEÓ)

2023. május 13. 10:12

A támadást azzal a nagy hatótávolságú Storm Shadow rakétával hajthatták végre, amelyet Ukrajna nemrég kapott meg a britektől.

2023. május 13. 10:12
null

Több orosz katona is meghalhatott abban a csapásban, amely péntek délután érte Luhanszk városát – számoltak be ukrán források a hírről. 

A sajtóban keringő információk szerint a támadást azzal a nagy hatótávolságú Storm Shadow rakétával hajthatták végre, amelyeket Ukrajna nemrég kapott meg a britektől. A helyszíni videók szerint többen is meghalhattak a rakétacsapásban.

A támadást követően nem sokkal

az ukrán hadsereg megerősítette, hogy ők hajtották végre a rakétacsapást,

és azt is nyilvánosságra hozták, hogy Kramatorszk városából lőtték ki a rakétát Luhanszkra. 

Az alábbi felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk: 

***

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gaben21
2023. május 13. 15:08
Ha ez így folytatódik, Kijev hamarosan Fukushima testvérvárosa lesz.
Rugo
2023. május 13. 14:20
Az angolok tudták, hogy az ukránok civileket fognak támadni a nagyobb hatótávú rakétákkal. Azért küldték a rakétákat Ukrajnának, hogy a háború eszkalálódjon.
Rugo
2023. május 13. 14:02
"Több orosz katona is meghalhatott abban a csapásban, amely péntek délután érte Luhanszk városát – számoltak be ukrán források a hírről. " --- Komplett hazugság. Luhanszk távol van a frontvonaltól, az ukránok pedig saját (néhai) civiljeiket lőtték.
letsgobrandon
2023. május 13. 13:38
Több orosz katona is meghalhatott ? ... hát persze... megint a civileket ölik a banderisták az összekoldult fegyverekkel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!