Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Cseh lap: Soros azt tervezi, hogy növeli a befolyását a médiában

2023. május 11. 09:33

Ezzel újabb felületeket szerez arra, hogy terjessze a nyílt társadalomról szóló elképzeléseit – írja a nyomtatott lapban megjelent cikkében a Lidové noviny.

2023. május 11. 09:33
null

Soros György amerikai milliárdos azt tervezi, hogy növeli közvetlen befolyását a médiában – írja a nyomtatott lapban megjelent cikkében a cseh Lidové noviny.

A The Wall Street Journal és a New York Post szerint Soros ki akarja használni a brooklyni székhelyű Vice Media kiadóvállalat szorult helyzetét, amely a csőd szélén áll, miután több mint egy éve nem talált senkit, aki megvásárolná a céget. Az amerikai lapok információi szerint a Soros Fund Management és a Fortress Investment Group 400 millió dollárt adnának a cégért. Amennyiben a vásárlás sikeresen lezárul, Soros befolyása a médiában más neves kiadványokra is kiterjedhet, amelyek még több felületet biztosítanak arra, hogy terjessze a nyílt társadalomról szóló elképzeléseit.

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Piroska
2023. május 11. 18:08
Ukrán TV csatorna eladó !!!
KBA98
2023. május 11. 17:04
Minden bajnak Soros anyja az oka! Ezt a szemetet soha nem kellett volna megszülnie!
llnnhegyi
2023. május 11. 15:01
Gyuri bácsi már nem oszt,nem szoroz. Álmainak vége....
barkasfarkas
2023. május 11. 13:42
Rettenetesen ijesztő, megjelenik majd néhány cikk, ami leközöl olyan véleményt, amivel nem értek egyet. Ahhoz képest, hogy állítólag Soros irányítja a komplett médiát, meg egész államokat, nem is olyan ijesztő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!