Saját kutyáját áldozta volna fel, hogy mentse a bőrét egy amerikai férfi

2023. május 16. 18:19

Egy gyorshajtó azt akarta elhitetni a rendőrökkel, hogy nem ő, hanem a kutya vezetett.

2023. május 16. 18:19
null

Egy coloradói férfit gyorshajtás miatt állította meg a rendőrség szombat este. Nem csak túllépte a megengedett sebességkorhatárt, de ittas is volt, ezért jó megoldásnak látta, ha helyet cserél a kutyájával, hogy a rendőrök azt gondolják, az állat vezette az autót – írja a CNN.

A tervvel nem annak irrealitása volt az egyetlen probléma, hanem az is, hogy a rendőrök saját kocsijukból végig nézték, ahogy a férfi átmászik az anyósülésre. Amikor odaléptek az autóhoz, hogy igazoltassák, kiszállt a jobboldalon, és azt mondta, hogy nem ő vezetett. Amikor megkérdezték tőle, fogyasztott-e alkoholt, megpróbált elszaladni, de gyorsan utolérték és elkapták.

Végül egy orvosi vizsgálat után a Baca megyei börtönbe szállították, többek között alkohol és/vagy kábítószer hatása alatt történő vezetés és gyorshajtás miatt. 

A nyitókép illusztráció, forrása a Pixabay.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Boruss Demeter
2023. május 17. 12:43
John J. Smith seriffhelyettes: "Amikor megállítottuk a járművet és megláttuk a kutyát, azt hittük beütött a kokain, aztán rájöttünk, hogy a gyanúsított próbál megtéveszteni minket. A biztonság kedvéért a kutyán is elvégeztük az alkoholtesztet, majd előállítottuk őket."
need-info
2023. május 16. 20:31
Ez eb-szurd!
bunko_jobbos
2023. május 16. 20:28
1. Mandiner= Blikk 2. Ha --tegyük hozzá teljesen irreálisan feltételezve-- elhitték volna a rendőrök, hogy a kutya vezetett, akkor ő a hibás, hogy átengedte a kormányt. 2. Még szomorúbb: nem az a baj, hogy idióta részeg volt és ezzel veszélyeztette sok ember életét, valamint hülyének nézett mindenkit. Nem, ez nem baj a cikk megfogalmazója szerint. Hanem az bazdmeg, hogy FELÁLDOZTA volna a kutyáját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kis aranyoskát. Itt tart a nyugati elhülyülés.
Obsitos Technikus
2023. május 16. 20:08
Amerika a korlátlan hülyeség hazája..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!