Budanov: Bárhol megöljük az oroszokat, amíg Ukrajna győzelmet nem arat

2023. május 07. 18:20

Az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatóságának vezetője a YahooNews-nak adott interjút.

2023. május 07. 18:20
null

Az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatóságának (GUR) vezetője nem volt hajlandó sem megerősíteni, sem cáfolni azokat az értesüléseket, hogy az ukrán különleges szolgálatok részt vehettek több orosz propagandista likvidálásában – közölte az Unian ukrán hírügynökség.

A YahooNews újságíróinak kérdésére válaszolva Budanov hangsúlyozta, hogy

Ukrajna a teljes győzelemig harcolni fog az orosz megszállók ellen.

„Ne folytassuk ezt a témát. Csak annyit kommentálok, hogy oroszokat gyilkoltunk és fogunk gyilkolni a világon bárhol, amíg Ukrajna teljes győzelmet nem arat” – idézte a GUR vezetőjét a hírügynökség.

Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

***

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. május 08. 14:04
Korra, nemre, vallásra, származásra, szexualitásra való tekintet nélkül, el kell ítélni mindenfajta üldöztetést. Valahol ez szerepel az Egyetemes Emberi Jogok chartájában. De gondolom az oroszokra ez már nem vonatkozik, az ukránok pedig csak végrehajtanak.
zuriktodor
2023. május 08. 08:44
Szakmunkástanuló feje van.
Frakk a macskák réme
2023. május 08. 07:25
30 éve erre nevelik a fiatalokat, már jócskán a 2014 előtti békeidőkben is. Nem úgy, ahogy mi néha leszőröstalpúzzuk az ellent.
Chris75
2023. május 08. 01:53
Ez a Budanov egy veszélyes pszichopata, de nem árt ha vigyáz magára... Feltette magát egy olyan listára, amin nem jó rajta lenni. Ha élve az oroszok kezére kerül, könyörögni fog a megváltó halálért az biztos. Először azért fogják kínozni, hogy kiszedjenek belőle minden használható információt, utána meg már csak megszokásból is. Aztán ha megunják rendeznek neki egy szép kis pert... De ha nem jön össze, akkor is biztos vagyok abban hogy nem fog szép öregkort megérni. Ha a ruszkik nem ölik meg, akkor majd a nyugati megbízói, esetleg hohol ellenlábasai végeznek majd vele. Túl sok és túl veszélyes dolgot tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!