Lemondta izraeli koncertjét Sam Smith

2023. május 09. 14:16

A Grammy-díjas előadó „technikai problémákra” hivatkozott.

2023. május 09. 14:16
null

A 30 éves Grammy-díjas énekes, akinek 2023-as, Gloria című albuma az Egyesült Királyság slágerlistájának élére került, május 31-én lépett volna fel a Tel-Aviv-i Hayarkon Parkban megrendezett The Summer in the City fesztiválon.

A rendezvény szervezői azonban most közölték, hogy a fesztivál két estéje közül az elsőt, amelyen Smith és a Papa Roach lépett fel, „előre nem látható technikai és logisztikai problémák miatt” törölték – számolt be a Jewish Chronicle.

Közleményükben azt írták: „A június 1-jei fesztiválkoncertek a tervek szerint folytatódnak. Azok, akik jegyet vásároltak, forduljanak a céghez, amelytől a jegyeket vették, és a teljes összeget visszakapják. Azoknak, akik a fesztivál mindkét napjára jegyet vásároltak, és a második napra is meg akarják tartani a jegyet, a jegy árának 25 százalékát át visszatérítik, vagy lemondják azt, és teljes visszatérítést kapnak" – idézte a lap.

A Jewish Chronicle arra is felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt hónapokban online kampány alakult, hogy a sztárt a koncert lemondására szólítsák fel. 

Mint ismert, Sam Smith 2017 októberében genderqueernek nyilvánította magát, mondván, „legalább annyira nőnek is érzem magam, mint férfinak”. 2019 szeptemberétől nem binárisnak érzi magát, és az ők névmást használtatja magára.

Nyitókép: ISABEL INFANTES / AFP

***

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2023. május 09. 21:00
nem ez az aki kiállt valami fekete felfújható ruhába valami vörös szőnyegre, aztán majdnem sírt, mert mindenki csak szánta, még ki sem nevették, annyira ciki volt?
öszödibeszéd
2023. május 09. 20:43
„legalább annyira nőnek is érzem magam, mint férfinak”. 2019 szeptemberétől nem binárisnak érzi magát, és az ők névmást használtatja magára." magyarul: skizofrén
Megtalálta
2023. május 09. 19:58
" 2019 szeptemberétől nem binárisnak érzi magát, és az ők névmást használtatja magára. " Degenerált. :DDD Mint az itteni libsik.
DrPepper
2023. május 09. 16:32
Mindig a zsidók járnak jól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!