Kiengedése után a „globális korrupció” ellen indít harcot a QAnon Sámán

2023. május 30. 19:12

Jacob Chansley akadémiát is indított, amely olyan tanfolyamokat is kínál, mint „Interdimenzionális betekintés”.

2023. május 30. 19:12
null

Néhány órával azután, hogy múlt csütörtökön kiengedték Jacob Chansleyt – akit széles körben QAnon-sámánként ismernek – egy phoenixi javítóintézetből, ismét vad összeesküvéseket szajkózott egy Twitterre feltöltött videóban, amelyben megígérte, hogy harcolni fog a „globális korrupció” ellen, és megpróbálja megtalálni „az igazságot” – írja a Vice.

A lap rámutat, hogy az egyik első dolog, amit Chansley a szabadulása után tett, hogy áruba bocsájtotta a hírnevét és saját márkát és online akadémiát is indított. Az új árucikkek nagy részén Chansley képe látható, valamint egy új cím – „Amerika sámánja”.

De vannak nyilvánvaló utalások a QAnon-hitére is, beleértve egy „Qbacca” feliratú pólót és egy bekeretezett „Goodfellas” posztert, amelyen Chansley képe látható Donald Trump volt elnök és a kegyvesztett volt nemzetbiztonsági tanácsadó, Michael Flynn oldalán. Alatta a film címe „Qultfellas”-ra változott.

Az árukészlet lenyűgözően nagy, és tartalmaz

matricákat, gombokat, egérpadokat, Chansley képének másolatát, jógamatracokat, jóga leggingseket, pólókat, baseball zoknikat (jelenleg elfogyott), kapucnis pulóvereket és bögréket 

– sorolja a lap. Van olyan „árucikk is”, amely Chansley „Tiltott Igazság Akadémia” projektjét hirdeti, amely „célja, hogy javítsa tagjainak életét és átalakítsa a világot oktatás és mentorálás révén, olyan szolgáltatásokat kínálva, amelyek növelik az IQ-t, kiterjesztik a tudatosságot és fokozzák a személyes fejlődést”.

Chansley akadémiája olyan tanfolyamokat is kínál, mint „Interdimenzionális betekintés” és „Az igazság az éghajlatváltozásról”. Azok, akik még több tiltott igazságra vágynak, 500 dollárért vásárolhatnak személyes találkozókat magával Chansley-vel is.

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik