Klímaaktivista ragasztotta le magát egy svájci tévé műsorában (VIDEÓ)

2023. május 02. 11:56

A műsorvezető nem értékelte a performanszot.

2023. május 02. 11:56
null

Jeremy Seydoux, svájci tévés műsorvezető összetűzésbe keveredett egy klímaaktivistával, aki élő műsorban próbálta meg odaragasztani magát egy pódiumhoz. A szóban forgó eset a Léman Bleu, regionális tévé politikai vitaműsora közben történt.

„Nem, uram, nem ragaszthatja oda magát a díszlethez” – vitatkozott a műsorvezető az aktivistával, és szégyenletesnek nevezte a férfi jelenlétét. Valamint elmondta, nem hajlandó úgy műsort vezetni, hogy az aktivista közben ott van.

A rendbontó férfit végül a tévé munkatársai és a rendőrség kikísérte. 

Az Extinction Rebellion szervezet logóját viselő klímaaktivista feltehetően azért lett dühös, mert az előzetes felmérések szerint a zöldpárti Fabienne Fischert nem választották újra a genfi kanton Szövetségi Tanácsába. 

A videó itt tekinthető meg:

Nyitókép: YouTube

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. július 19. 14:51
Hagyni kellene ott még 24 órát azután is, miután beszart.
Natila
2023. május 02. 21:33
Hu, ragasszák magukat vonathoz, vagy egy rakétához végre, röhej. Meg kellet volna szakítani az adást, mindenkinek kimenni a stúdióból, lekapcsolni a villanyt, azt örüljön a hülye gyerek.
apika2
2023. május 02. 19:22
Biztos ami biztos, oda is kellett volna szögelni..
masikhozzaszolo
2023. május 02. 14:59
Úgy mondják a fogorvosnál: a lepedék letelepedék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!