Bíróság előtt álló Putyint ábrázoló graffiti díszíti Kijev központját

2023. május 12. 20:12

A műalkotás helyén korábban egy, a Kreml pusztulását mutató kép volt látható.

2023. május 12. 20:12
null

Az ukrán főváros, Kijev központjában egy érdekes grafiti jelent meg. A hatalmas bélyeghez hasonlító alkotáson Vlagyimir Putyin orosz elnök látható a bíróság előtt.

„Azt akarom, hogy ez valóra váljon, hogy ne csak kép egy legyen, hanem a valóság" – idézi a Euronews Vitaliy Bondar kijevi lakost. 

A képen feltűnik Valerij Zaluzsnyij tábornok, az ukrán hadsereg főparancsnoka is, ahogy mosolyogva kezével béke jelet mutat. A festmény helyén korábban egy hasonló stílusú alkotás állt, amely a Kreml égését és összeomlását mutatta.

Nyitókép: Képernyőkép, Euronews

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. május 13. 11:12
Álmodik a nyomor... Aztán jön a valóság több száz szuperszonikus rakéta formájában és a bírósági graffiti, no meg a fasz-zongorista képzelgései porba hullnak.
cutcopy
2023. május 13. 08:45
És ki a bíró, a hamarosan bukó Joe bácsi..?
mokány
2023. május 13. 08:45
Tony Bliart is .
The Loner
2023. május 12. 21:46
Kezdesz fáradni :)))) Élvezem a vergődésed, soros cseléd. :)))) Az ilyen hasznos idiótáknak, mint te is , köszönhetjük , zsinórban a harmadik kétharmadot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!