Danyilov szerint szó sem lehet róla, hogy Oroszország feltételei szerint üljenek tárgyalóasztalhoz

2023. május 11. 12:23

Szerinte Putyin „egy szemétláda, aki 500 ukrán gyereket gyilkolt már meg”.

2023. május 11. 12:23
null

Olekszij Danyilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára szerint több ország is elkezdte eszkalálni a helyzetet azzal, hogy Ukrajnát Oroszország feltételei szerint akarják tárgyalóasztalhoz ültetni „Egy nagyon nagy kampányt indítottak ezzel kapcsolatban, számos javaslat érkezett különböző országok részéről a témában. Több mint biztos vagyok benne, ha az elnök meghoz egy ilyen döntést, az csakis a mi országunk feltételei szerint lesz” – nyilatkozta Danyilov, aki azt is elmondta, hogy

a fegyveresek lőszerhiányról szóló információi nem igazak. 

Szerinte Putyin „egy szemétláda, aki 500 ukrán gyereket gyilkolt már meg”, és ezt a civilizált embereknek meg kell érteniük. „Amikor egyesek azt mondják, hogy Putyin nem terrorista és nem ő kezdte ezt a háborút, akkor az illetőnek elment az esze” – hangoztatta.

Nyitókép: RUSLAN KANIUKA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2023. május 11. 15:41
Szarházi vagy, nyugi,kapsz egy ruszki nyakkendöt!!???
Onurisz
2023. május 11. 14:45
És ti, nagypofájúak, hány apát mészároltattatok már le a Krímetekért, meg Luhanszkotokért. A birodalmi ábrándjaitokért. Azért, hogy húszmillió oroszt ukránná kényszeríthessetek. Ha lemondtatok volna a Krímről és a NATO-tagságról és autonómiát adtatok volna az oroszoknak, ahogy azt szerződésben vállaltátok, élne az 500 gyerek és fene tudja hány tízezer apa, és állnának a keleti városaitok. És úgy adhatnátok el az országotokat az amerikaiaknak, ahogy akarnátok, de legalább nem a mi kontónkra.
kabajeva
2023. május 11. 14:36
Teljesen igaza van. Putyinnak és náci birodalmának pusztulnia kell!
SkyCopy
2023. május 11. 14:15
Nem ide kapcsolódik a kérdésem, de mi van az azov-sereggel? Még egy éve mindenhol ők voltak a sztárok. Most komolyan, mi van velük? Hátország védelme vagy harcolnak még? Nem látok semmi hírt róluk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!