Orosz területeket ért dróncsapás az éjszaka

2023. május 11. 09:29

Belgorodi és brjanszki területeken rongálódtak meg lakóházak és egy középület.

2023. május 11. 09:29
null

Dróntámadásokat hajtottak végre az Ukrajnával határos oroszországi Belgorod régió felett – közölte Vjacseszlav Gladkov belgrádi kormányzó a CNN szerint. Gladkov elmondta: két drón felrobbant és lezuhant egy lakott terület felett a régióban.

Áldozatokról nem érkezett jelentés, de két lakóház és egy autó megrongálódott.

Egy másik drónt az orosz légvédelmi rendszerek lelőttek a térség felett – mondta a kormányzó aki azt is közölte, hogy nincsenek áldozatok.

– ezt már Alekszandr Bogomaz brjanszki kormányzó nyilatkozta. Bogomaz elmondta azt is: nincsenek áldozatok, és hogy Sztardubban egy közigazgatási épületet ért találat. Az elhárító csapatok a helyszínen dolgoznak – tette hozzá.

Nyitókép: Illusztráció / Facebook

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. május 11. 15:51
szóvál többe kerültek a drónok mint amennyi kárt okoztak .... sebaj ....nem a ukránok fizetik
LancelotDuLac
2023. május 11. 11:41
Orosz provokáció, mint a Kreml megtámadása. Az ukik nem végeznek fél munkát.
lurker
2023. május 11. 10:38
bár érteném, hogy mit akarnak ezzel elérni az idióta agyhalott ukránok? nem lenne okosabb a harcoló oroszokat támadni a fronton? Itt egy valamit kell megérteni. Az ukrán népnél primitívebb, aljasabb népség nem nagyon létezik. Ők az oroszok retardált, belterjes változatai.
Kanmacska
2023. május 11. 10:13
V ljeszu ragyilasz drónocska.. Jó drónok lehettek, ha a levegőben felrobbantak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!