Putyin összehívta a Biztonsági Tanácsot

2023. május 05. 19:29

Döntöttek a május 9-i győzelem napi ünnepségekről.

2023. május 05. 19:29
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken a Biztonsági Tanács tagjaival tartott operatív megbeszélésen megvitatta a Győzelem napi ünnepségek előkészületeivel kapcsolatos kérdéseket – közölte Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő a TASZSZ szerint.

Putyin a Győzelem napját minden orosz család számára ünnepnek nevezte.

Peszkov megerősítette: a május 9-i felvonulást a Vörös téren megtartják, nincs változás a tervekben.

Az orosz Biztonsági Tanács operatív ülésén részt vett Valentina Matvijenko, a Föderációs Tanács elnöke, Vjacseszlav Volodin, az Állami Duma elnöke, Dmitrij Medvegyev, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese, Nyikolaj Patrusev, a Biztonsági Tanács titkára, Vlagyimir Kolokolcev belügyminiszter, Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója, Szergej Ivanov, az elnök környezetvédelemért, ökológiáért és közlekedésért felelős különmegbízottja.

Nyitókép: MTI/EPA/Szergej Csirikov 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. május 06. 13:20
Helyes!
tapir32
2023. május 06. 05:53
A magyar kormány az ukrán embereket támogatja és segélyezi! A háborút nem támogatja a magyar kormány! Az USA, a brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyverszállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Az USA, EU, brit, orosz és ukrán politikai vezetők alkalmatlanságának bizonyítéka, hogy háborúig fajult az orosz - ukrán konfliktus. Ha, már háborúig fajult a helyzet akkor, a háború befejezésén, vagy legalább tűzszüneten kellene munkálkodniuk, és nem a háború folytatásán. Minden résztvevőnek nagy üzlet a háború. A háború pártiak mind nagyot kaszálnak a háborúból Zelenszkijt is beleértve. Mások halálán, megnyomorodásán nyerészkednek. A háború párti politikusok alkalmatlanok és / vagy az érdekük a háborúskodás. A mások halálán nyerészkedőknek az érdeke a háború elhúzódása! Binden, Soros stb. Akiknek háborús befektetéseik vannak azoknak az érdeke a háború elhúzódása. Fegyverlobbi, cseppfolyós gáz gyártás és szállítás stb. / Pl. a magyargyűlölő Guy Verhofstadt/ Tkp. a fél világnak. A dollárbaloldal azért támogatja a háborút mert azt remélik, hogy ha az USA és jó pár EU ország nagyot kaszál az ukrán és az orosz emberek halálán akkor, nekik is leesik valamennyi? Esetleg háborús befektetéseik vannak és ezért érdekük a háború elhúzódása? A háborún nyerészkedők! Nagy üzlet a háború! A szankció és háború pártiak Putyin szövetségesei! Az orosz oligarcháknak is nagy üzlet az elhúzódó háború! Eszmékért a katonák halnak meg. A vezetőik a saját érdekeik okán küldik őket a frontra. A politika kizárólag érdekekről szól, amiket szép eszmékbe csomagolnak. Az emberi élet a legfőbb érték! Aljas dolog mások halálát akarni! A háborúnak a béke az ellentéte és nem a még nagyobb háború! A tűzszünetnek és a békének az a lényege, hogy minél kevesebben haljanak és nyomorodjanak meg. Ha, te is háborút akarsz és Putyin is háborút akar akkor, egy platformon vagy Putyinnal. Aki, fegyvereket szállít egy háborús övezetbe az a háború folytatását akarja. Aki, a háborút támogatja az, az ukrán és az orosz emberek halálát támogatja! Mások halálán, megnyomorodásán nyerészkednek. A háború pártiak semmivel sem különbek, Putyinnál. Mások halálát akarják! Halál pártiak! Az emberi élet a legfőbb érték! Aljas dolog mások halálát akarni! A liberáldeviánsok akarnak háborút! A világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? A probléma mindig ugyan az. Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Én mindig az életet választom. A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Az emberek élete a legfőbb érték! Tűzszünet és béke!
rendesember
2023. május 05. 22:04
Következő hír?: Az oroszoknak elfogyott a lőszere, sem a Kremlt, sem az atomerőművüket nem tudják már lőni, ezért gyalásóval támadnak egymásra.
budihazi gabriellák
2023. május 05. 21:35
MEGBESZÉLTÉK, HOGY A FELVONULÁSON MÁR CSAK LUFITANKOK LESZNEK:DDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!