Verhofstadt a Momentum rendezvényén: „Orbán az európai politika egyik legbotrányosabb összehasonlítását tette” (VIDEÓ)

2023. május 24. 13:17

A liberális politikus nem bírta ki, hogy ne foglalkozzon kicsit a magyar kormányfővel.

2023. május 24. 13:17
null

„Orbán Viktor az európai politika egyik legbotrányosabb összehasonlítását tette, amelyet valaha hallottam, amikor Hitlert és az Európai Uniót hasonlította össze” – fogalmazott Guy Verhofstadt Budapesten a Momentum rendezvényén. Korábban beszámoltunk róla, hogy Donáth Anna Magyarországra rendelte a belga politikust.

„Mindenki tudja, hogy az EU éppen azért jött létre, hogy megőrizze a békét a kontinensen, hogy véget vessen a diktatúrának és a nácik kegyetlenségeinek Európában” – hangoztatta a korábbi belga miniszterelnök.

 ***

 

Nyitókép: Wiktor Szymanowicz / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. május 25. 17:56
Verhofstadt a Momentum rendezvényén: „Orbán az európai politika egyik legbotrányosabb összehasonlítását tette” Orbán összehasonlításában az legszörnyübb, hogy igaz. Dobáljátok meg záptojással ezt gusztustalan vámpírfogu zombit, ha valahol meglátjátok Budapesten. Verhofstadt egy gennyes furunkulus az unió alfelén. Babits Mihály, kedvenc költőm ezt írná ma a brüsszeli kígyófészekröl és hazai csatlósairól "Bigott, becstelen brüsszeli bagázs" címmel: Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
Abafy Alfréd
2023. május 25. 12:34
figyelj te rosszarcú görény. Egykori uralkodód II. Lipót kb. kétmillió kongói őslakost gyilkolt, vagy csonkított meg. Bocsánatot kértetek már a fekete allatvalóktól, te senkiházi? Pontosabb számítások szerint akár 8-10 millióra tehető a kivégzett feketék száma.
Hangillat
2023. május 25. 00:23
AZ EURÓPAI UNIÓ MŰKÖDÉSÉRŐL SZÓLÓ SZERZŐDÉS Egytelenítő Többoldalú Szerződéstelenítés
Hangillat
2023. május 24. 21:36
This MEP skull exhaling death hates the cross but adores the crossbones pirating the vessel European Dream and turning her into internazi dictators' ship.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!