Gelencsér Ferenc: Guy Verhofstadt feltüzelő beszédet mondott

2023. május 19. 22:13

A Momentum elnöke méltatta a belga EP-képviselőt.

2023. május 19. 22:13
null

Megtartották a Holnap Magyarországa Konferencia aktuális eseményét – írta meg Gelencsér Ferenc a Facebook-oldalán.

A Momentum elnöke közölte, hogy az eseményen az európai elköteleződés és nemzeti érdek volt a fő téma. A rendezvényen felszólalt Guy Verhofstadt is. „Egy feltüzelő beszédben mondta el, hogy

és az európai közösség szoros partnerének maradnia a fejlődő jövő érdekében” – tájékoztatott Gelencsér.

Az eseményen szóba került az Egyesült Államok és Kína vetélkedése, valamint a HUXIT esélyeit is mérlegelték a vendégek.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. június 02. 00:51
Idézek: Guy Verhofstadt is. „Egy feltüzelő beszédben mondta el, hogy Magyarországnak miért kell továbbra is az Európai Unió tagjának és az európai közösség szoros partnerének maradnia a fejlődő jövő érdekében” – tájékoztatott Gelencsér. Kérdezek: téged feltüzelt a fogtündi-bündi beszéd annyira, hogy utána kerestél egy gender budit és szépen elélveztél tőle? Sajnos belőlem a legrosszabbat hozza ki a brüsszelben működő, magyar ajkú (papíron csak!!!) hazaáruló kommandó. Apró bácsi ennél jóval kevesebbért, adott esetben a semmiért akasztatott, ugy kár-kár-kárika? Neked is ezt mesélték a nagypapiról?!
pumuklik
2023. május 21. 18:03
. Kis pöcsnek felállt a fogtündértől. ...
formaegy
2023. május 21. 08:25
Ja a bukott, egyik legaljasabb korrupt gyilkos náci a példaképük.)))))))))) Nem meglepő, hogy a korrupt Cseh elvtársnő is éppen ebbe a szarkupacban található.))))))))
sorivo4
2023. május 21. 01:20
"Magyarországnak miért kell továbbra is az Európai Unió tagjának és az európai közösség szoros partnerének maradnia" Csak a Fidesz szerint kellene. Addig örüljenek, amíg a Fidesz van hatalmon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!