Donáth Anna Magyarországra rendelte Guy Verhofstadtot

2023. május 10. 11:00

„Nála kevesen ismerik jobban az Európai Unió működését és a magyar kormány Brüsszellel folytatott értelmetlen csatározásait” – írta a momentumos politikus.

2023. május 10. 11:00
null

A Momentum Európa jövőjéről szervez konferenciát, valamint kiemelt téma lesz Magyarország és az EU kapcsolata – írta meg a Facebook-oldalán Donáth Anna, a párt EP-képviselője. 

A politikus meghívására hazánkba látogat Guy Verhofstadt is.

„Nála kevesen ismerik jobban az Európai Unió működését és a magyar kormány Brüsszellel folytatott értelmetlen csatározásait” – indokolta meg a liberális politikus érkezését.

***

***

Nyitókép: ALBERTO PEZZALI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 283 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gladi
2023. május 10. 23:03
Összefújja a szemetet a szél.....
Norby
2023. május 10. 18:00
Én határozottan örülök gay érkezésének. Még tisztán emlékszem a performanszára a momentumos bandikával mikor legutóbb itt járt gay. Remekül szórakoztam a két töketlen figurán ahogy égetik őket a tömegből.
machet
2023. május 10. 17:56
Egy dolog biztos.Elmebajban az élen jár a faszi.
LipcsiSzopato
2023. május 10. 17:23
na ma megszpotattuk a lipcsiket!!!! elég volt mára... társaim, üssétek vágjátok a haszonállatainkat! kell nekik a verés, akár okkal akár ok nélkü (kétlen, hogy volna olyan) szokják ezek és igénylik is ... mert hát barmok balfaszok a javából!!!! üsd vágd a neobolsi jakobínust meg a többi társadalmi-politikai szemetet!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!