Medvegyev: A bohóc Zelenszkijjel nem fogunk tárgyalni a békéről

2023. május 26. 19:27

Azt is elárulta az orosz politikus, hogy akár évtizedekig elhúzódhat a háború.

2023. május 26. 19:27
null

Dimitrij Medvegyev Vietnámban tett látogatása során beszélt arról a TASZSZ tudósítása szerint, hogy „minden konfliktus tárgyalásban ér véget, de 

ameddig a bohóc Zelenszkij vezeti a jelenlegi rezsimet Kijevben, nem lesz béketárgyalás”.

Hozzátette, hogy előbb-utóbb tárgyalni kell egy megállapodásról. „Mindig minden tárgyalásban végződik. Ez elkerülhetetlen, de amíg ezek az emberek hatalmon vannak, addig Oroszország hozzáállása nem változik a tárgyalások tekintetében” – hangsúlyozta Medvegyev.

A volt orosz elnök úgy véli, hogy az ukrajnai konfliktus évtizedekig is elhúzódhat, „ha a jelenlegi kijevi hatalmi rendszer náci jellegét nem gyökérkezelik”.

Nyitókép: Sefa Karacan / ANADOLU AGENCY / AFP

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. május 27. 06:23
Az ukrán haderők drón- és mesterlövészcsapatának precíziós találatai éjszaka kiiktatják az orosz gyalogos csapatokat. Bemutatva ennyi idővel ezelőtt: 3 óra https://www.youtube.com/watch?v=WT17X7ow9kU hullnak a ruszkik, mint a legyek a chemotoxtól https://i.pinimg.com/originals/26/5b/a6/265ba6bde201e951c89aafd3e4d8a08a.jpg
wrfri
2023. május 27. 03:08
Legyen béke! Tárgyalni kell, elég volt.
budapesti
2023. május 27. 00:22
Amúgy Zelenszkij "galambként" kezdte és relatíve "liberálisként" a keményvonalas banderistákkal szemben. Aztán amikor látta, hogy "ezzel nem él meg" ott, akkor inkább vállalta ezt a jelenlegi mocskos szerepét - a háborús uszítóét -, semhogy inkább lemondott volna, amikor látta, hogy a saját elit körei fikarcnyit se akarnak engedni Oroszországnak, és hogy ebből háború lehet. Lelke rajta.
Akitlosz
2023. május 26. 22:05
"A volt orosz elnök úgy véli, hogy az ukrajnai konfliktus évtizedekig is elhúzódhat, „ha a jelenlegi kijevi hatalmi rendszer náci jellegét nem gyökérkezelik”." Kik? Nem azért indították a különleges művelet az oroszok, hogy ezt a kezelést megejtsék? Kire várnak? Kezeljék az oroszok és lezárható lesz a háború! De látványosan kesztyűs kézzel bánnak az ukrajnai vezető politikusokkal. A kormányt nem támadják. Miközben az ukrán titkosszolgálat már egy halom embert megmerényelt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!