David Pressman a magyar-ukrán határra utazik

2023. május 03. 16:05

Amerikai katonákkal fog találkozni az USA budapesti nagykövete.

2023. május 03. 16:05
null

Pressman nagykövet a magyar-ukrán határra utazik és találkozik a NATO keleti szárnyának biztosításában segítő amerikai katonákkal – közölte oldalán a követség. 

Május 3-án David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete

Magyarország Ukrajnával határos északkeleti határvidékére utazik.

Látogatása során a nagykövet a közösség tagjaival, ukrajnai menekültekkel, a zsidó közösség képviselőivel, önkormányzati vezetőkkel, magyar határőrökkel és a sajtó képviselőivel találkozik.

Május 4-én a nagykövet a Veszprém melletti Újmajor (Camp Croft) bázisra utazik, hogy találkozzon a 32. Páncélos Felderítő Ezred 1. Zászlóaljában szolgáló amerikai katonákkal. A követség közleményében leszögezte, hogy az amerikai hadsereg magyarországi jelenléte fontos szerepet játszik a NATO keleti szárnyának biztosításában.

***

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. május 04. 13:54
"Május 3-án David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete Magyarország Ukrajnával határos északkeleti határvidékére utazik." Úszd át a Tiszát is, frissíti az elmét!
roughneck
2023. május 03. 21:59
A ferje is vele megy? :-)
roughneck
2023. május 03. 21:56
Valahogy at kene teleportalni a fickot papirok nelkul Karpaljara, hatha az ukranok besorozzak katonanak es mar kuldik is a frontra! :-)
MrStokes
2023. május 03. 20:18
Barcsak atmenne az ukran maffia allamba, onnan nem kellene vissza engedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!