Videón a belgrádi lövöldöző letartóztatása

2023. május 03. 15:47

Egy 14 éves fiú nem sokkal a tanítás kezdete után állt neki lövöldözni.

2023. május 03. 15:47
null

Ahogyan arról korábban beszámoltunk Belgrádban egy 14 éves fiú nem sokkal a tanítás kezdete után lőtt rá a gyanú szerint édesapja pisztolyával a diákokra, a tanárokra és az iskola biztonsági személyzetére. 

A biztonsági őr és a tanárnő halálának hírét a rendőrség egyelőre nem erősítette meg.

A fiatalkorú elkövető egyik osztálytársának édesapja az N1 regionális hírtelevízió belgrádi irodájának nyilatkozva mondta el, hogy a lánya kiszaladt a teremből, amikor az egyébként eminens tanuló osztálytársa kifejezéstelen arccal lövöldözni kezdett a történelemórát tartó tanárra és a többi diákra. 

Most előkerült egy videó a fiú letartóztatásáról:

***

A nyitóképen a lövöldöző látható. Fotó: Oliver Bunic / AFP

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. május 03. 17:56
Az állam erőlteti ezt a kötelező iskolába járást. A gyerekekre a legnagyobb veszélyt az iskolába járás jelenti. Lelövik őket az ilyenek, megverik, meglopják őket a cigányok, iskolába jövet-menet a közlekedés sem az a kimondott biztonság. Régen nem voltak biztonsági őrök az iskolákban. Mert nem kellettek. Miért nem jó a távoktatás, mint a járvány idején? Marhaság, hogy a gyerekek akarnának és szeretnének iskolába járni. Lásd ezt az esetet is például.
Backstab
2023. május 03. 16:42
Budos fattyu a vegen sajat magat nem merte agyonloni? Rohadt naci
johann07
2023. május 03. 16:37
A mocskos USA politikájának, a szarházi társadalmának a hatása az egész. Isten óvjon attól, hogy egy amerika majmoló idióta nálunk is hasonlót kövessen el.
Regisztráló szeméy
2023. május 03. 16:32
Motiváció? Jó lenne tudni, mi hozta ki belőle a pokoli démont?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!