Az USA szovjet irányba halad, Magyarország az ellenpélda – vallja egy amerikai aktivista

2023. május 14. 10:15

Amerikának a magyar családpolitikát kell követnie, az elitista republikánus osztály veszít a hatalmából, és az amerikai nép szilárdan ellenzi a gender-eszmét - vallja Terry Schilling, a családokat védő American Principles Project elnöke, akit az Alapjogokért Központ által szervezett CPAC Hungary eseményre hívtak el.

2023. május 14. 10:15
null
Veszprémy László Bernát
Veszprémy László Bernát

Hogyan látja Magyarország szerepét a konzervatív oldalon?

Magyarország vezeti az utat az erős nemzetekre törekvő mozgalmak számára. Úgy látom, ez alapvető célja az önök kormányának. A magyar kormány megértette, hogy a család nélkül gyenge a nemzet. Magyarország helyesen teszi, hogy védi a családokat, mert erős családok nélkül a társadalom szét fog esni, elveszíti kultúráját, elveszíti történelmét és elveszíti célját. Magyarország remek munkát végzett azon a téren, hogy megmutatta az Egyesült Államoknak, hogy csökkenteni kell a gazdasági terhet a családokon. Az önök országa többre tartja a családokat a multiknál, és ez

nagyon fontos példa, amit Amerika is követhet. 

Mennyire népszerű ma ez a gondolat a republikánus oldalon, miszerint a családok előbbre valók a cégeknél?

A gondolat egyre népszerűbb. Amerikában a jobb- és a baloldal eddig főleg azon veszekedett, hogy a kormányzatnak több, vagy kevesebb hatalma legyen. A baloldal az előbbit, a jobboldal az utóbbit támogatta.

A jobboldalon viszont csökken a cégek iránti fókusz,

és egyre inkább a nemzetet tartják szem előtt, mint a magyarok is. A MAGA-gondolat is erről szól.

Ön többször beszélt a sportról, mint olyan területről, ahol védekezni kell a genderideológia ellen.

A transzgender ideológia hívei rá akarják erőltetni az országunkra elméleteiket. Azt akarják, hogy férfiak versenyezzenek nőkkel a sporteseményeken.

Ez remek lehetőséget adott, hogy visszavegyük a hatalmat a radikális baloldaltól,

akik el akarják törölni a nemeket. A szervezetem és még néhány csoport ezzel kritizálja most a demokratákat, hogy bemutatjuk, hogy szélsőséges eszméik támadást jelentenek a nőkkel és lehetőségeikkel szemben. Ez egy remek alkalom, hogy visszavegyük a kezdeményezést és hatalmat adjunk a családok kezébe.

Családapaként megdöbbent, hogy a baloldal kisgyermekekre erőltet egy olyan komoly választást, mint a nemváltoztatás. Eddig a konszenzus volt a fő tételük, de most már a jelek szerint ez sem érdekli őket.

A konszenzus fontos, de nem lehet az erkölcs mércéje. A baloldalnak nagyon homályos felfogása van a moralitásról. A baloldal teljesen elfogadta a gyermekek szexualizálását. Az egyetemeken ezeket az eszméket erőltetik, és azt állítják, hogy a gyermekek születésüktől fogva szexuális lények.

Ez teljesen szembemegy azzal, amit évezredek óta gondolunk az emberről.

Minden határt le akarnak törni. A progresszívek át akarnak lépni minden határon és intézményen, minden szabályt, törvényt és intézményt a szabadság gátjának tartanak. Ezért minden szabályt el akarnak törölni. Azt hiszik, hogy a gyermekek kihasználását akadályozó törvények elnyomók, és ezért el akarják törölni őket. A baloldal nem érti már a konszenzust és nem is hisz benne.

Ön azt nyilatkozta egyszer, hogy újra a szocializmusról vitatkoznak Amerikában. Nem sikerült lezárni ezt a vitát a Szovjetunió szétesésével?

Nyugodtan nevezhetnénk Amerikát az Egyesült Szovjeteknek is. A cégek szentségtelen szövetségre léptek a kormánnyal, elnyomják az embereket. Kirúgnak, ha szólni mersz,

és olyasfajta elnyomást látunk, mint a kommunizmus alatt, csak most Amerikában.

Az amerikaiak 9%-a hisz csupán a sajtónak, a médiánk egy vicc. Az emberek tudják, hogy folyamatosan hazudnak nekik és manipulálják őket. Sok hasonlóságot látunk. Az amerikai kormány nagyobb hatalmú, mint a szovjet kormány volt annak csúcsán. És a kormány hatalmát a nép ellen fordítják. Az adóhatóság kipécézi a jobboldaliakat, az igazságügyi minisztérium pedig potenciális terroristaként nyomoz azon szülők ellen, akik tiltakoznak a gendernyomulás ellen az iskolákban. (Lásd itt – a szerk.) A kormány elveszi alkotmányos jogainkat, sárba tiporja szólásszabadságunkat, a kormány elleni tiltakozáshoz való jogunkat. 

A Politico egy helyütt azt írta az ön mozgalma kapcsán, hogy a Republikánus Párt megosztott genderügyben. Tényleg vannak, akik jobboldaliak Amerikában és nem látnak tisztán ebben az ügyben?

Ők egy egyre kisebb csoport, de valóban van egy ilyen, cégekhez köthető osztály. Ők nem szeretnek kockáztatni, nem szeretnek megosztó témákról beszélni. Különös, hogy az amerikaiak többsége a születési nemhez köti az ember férfi vagy női mivoltát, és mégis, ez a dúsgazdag osztály fél erről beszélni, nem akar küzdeni. Ez egy ilyen elitista dolog. Amikor a gendert kritizáljuk, rögtön ránk száll Hollywood, a fősodratú média, a cégek, az egyetemek, a professzorok, de mellénk áll az amerikai nép. Nekünk ez számít.

 

Fotó: Pixabay

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orban 1 g3c1
2023. május 16. 13:44
Akarki akarmi rosszat is mondd az USA-rol, akkor is sokkal jobb mint magyarorszag! Nekem semmi rosszat nem tesz a gendeideologia, a korrupt magyar kormany viszont igen!
masikhozzaszolo
2023. május 14. 17:29
/az amerikai nép szilárdan ellenzi a gender-eszmét/ A nagy Hadházy-t! Nem ellenzi, mert akkor lelövik, ha ellenzi.
Mortis Rigor
2023. május 14. 15:08
Furcsa is látni, hogy az usa a Lenini útra tért. Lenin szlávság iránti szeretete, diktálja a kűlpolitikáját. Nyelvében él egy nemzet ! Slave = Rabszolga
nempolitizálok
2023. május 14. 13:43
Magyarország egyszerűen csak józan, magyarbarát politikát folytat. A libsik rohannak a szakadék felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!