Putyin kirúgta az egyik legmagasabb rangú tábornokát Vuhledar miatt

2023. április 04. 18:23

Az orosz elnök állítólag nagyon berágott, Muradov röpült.

2023. április 04. 18:23
null

A Moscow Times arról ír, hogy a kelet-ukrajnai Vuhledár városnál zajlott sikertelen orosz támadások nyomán Vlagyimir Putyin elbocsátotta az ukrajnai orosz hadsereg egyik vezető parancsnokát, Rusztam Muradov tábornokot – a lap a védelmi minisztérium forrásaira hivatkozik.

Emlékeztettek: a szénbányászata miatt stratégiai jelentőségű Vuhledar ellen januárban és februában indított

orosz támadások brutális veszteségeket okoztak emberben és anyagban egyaránt.

Egy hírhedt eset során például több tucat orosz harckocsit semmisítettek meg az ukránok, miután az aknamentesítő felszerelés hiánya miatt az oroszoknak libasorban kellett előrenyomulniuk.

A kirúgásról hivatalos megerősítés egyelőre nincs.

Nyitókép: Wikipédia

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 05. 19:49
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is.
bunko_jobbos
2023. április 05. 08:58
Hallottam olyan híreket, hogy elbaltázták az ottani támadást, de -az is lehet, hogy kacsa volt, -mivel minden háború elején ki szokott derülni, hogy a tábornokok fele hülye, itt is lehet ilyen -de nincs olyan, hogy kirúgás. Esetleg leváltják, tartalékba helyezik, ilyesmi. Nincs szó kirúgásról. Ennyit azért pontosítanék.
LancelotDuLac
2023. április 05. 02:50
győzelem Bahmutban: Az ukrán fegyveres erők hirtelen ellentámadásával visszaszerezték az elveszett régiókat! https://www.youtube.com/watch?v=hZaGR8ldWZk Félelmetes pillanat, amikor az ukrán harckocsi végpontból megsemmisíti az orosz lövészárkokat 7:56- nál 9:32-nél 10: 27-nél még mozog a ruszki a fedezékbe, mikor odakur az ukrán tank egy csomagot. ez mind a gané Putyin műve!!!! https://www.youtube.com/watch?v=P5hlYzwYiJE
Krez
2023. április 05. 00:51
Úgy látom mindenki olvasott két cikket, és már szakértőnek érzi magát. Aztán majd lesz valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!