Földi pokol: így perzselték fel gyújtóbombákkal Vuhledart az oroszok

2023. április 03. 14:03

Teljesen lángba borult a város.

2023. április 03. 14:03
null

Továbbra is döbbenetes videókon látható a háború pusztítása. Most épp Twitterre került fel egy videó, amelyen az látható, hogy az oroszok gyakorlatilag felperzselik Vuhledart gyújtóbombákkal: 

A különféle gyújtóbombák, mint például a fehérfoszfor lakott területen történő bevetését a legtöbb nemzetközi egyezmény tiltja ugyan, de ezeket a dokumentumokat sem Ukrajna, sem pedig Oroszország nem ratifikálta. A támadás maga egyébként három hete történt, így nézett ki más perspektívából: 

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egy Ember
2023. április 04. 08:04
Én nem láttam, hogy oroszok voltak, csak annyit hullott a gyújtóbomba. Inkább arra hajlok újabb ukronáci provokálás.
Lajos83
2023. április 03. 21:47
Kellett a hely a raktárban, kiszórják a régi dolgot, ennyi.
elfújta az ellenszél
2023. április 03. 19:15
Az angolok pontosan tudják, hogy ez csak gyerekjáték ahhoz a professzionalizmushoz képest, ahogy ők csinálták a világháborúban. Hamburg volt a főpróba, aztán jött a többi Először szét kell dobni az épületeket a ''blockbuster'' 1000 fontos bombákkal, és amikor szétszóródik a gyúlékony építőanyag - gerendák, bútor, parketta stb. - akkor kell bevetni az apró foszfor gyújtóbombákat. Szerencsés esetben olthatatlan tűzvihar keletkezik, ez sikerült is Hamburgban, aztán jött a többi és Drezda volt a munka megkoronázása A ruszkik csak gyenge epigonok
Akitlosz
2023. április 03. 18:42
Ukrajnát nem hatják meg a nemzetközi egyezmények. Bármit megtehet. Olyan aknákat szór, amelyek be vannak tiltva és Ukrajna is aláírta. A hadifoglyokat kínozzák és meggyilkolják. Nem kimondottan a Genfi egyezménynek megfelelően. A Minszki egyezményeket és a tűzszüneteket sem tartotta be. Civileket, buszmegállókat, piacokat ágyúz. Oroszország semmi jogsértőt nem tesz, ezzel a gyújtóbombázással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!