Íme, a hivatalos adat! Ennyi pénzre van szüksége Ukrajnának ahhoz, hogy helyreállítsa az energiarendszerét

2023. április 22. 14:23

Andrij Herusz, az energiaügyi és lakásgazdálkodási bizottság elnöke tette közzé a számokat.

2023. április 22. 14:23
null

Az ukrán parlament felmérte, mekkora összegre van szüksége Ukrajnának ahhoz, hogy helyreállítsa az energiarendszerét és felkészítse azt a jövő télre – írta meg a KárpátHír.

Az ukrán parlamentben Andrij Herusz, az energiaügyi és lakásgazdálkodási bizottság elnöke tette közzé, hogy milyen eredményre jutottak az energetikai rendszer vizsgálata során. Meglátása szerint a jövő télre történő felkészülésre és az energiarendszer helyreállítására

több mint egymilliárd dollárra van szüksége a hazájának.

A szakbizottsági elnök által közölt adatok szerint ennyire értékelhető az orosz rakétatámadások által az elektromos energiarendszerben okozott kár.

***

***

Nyitókép: NARCISO CONTRERAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 23. 13:59
Még egy doboz gyufára sincs pénzük! Kérjenek a Biden klántól!
brekker
2023. április 22. 20:40
Miféle verseny az, ha ilyen brutális külső támogatással akarnak az eu-ba exportálni? Miközben az eu-ban minden centet megnéznek, hogy nem tiltott állami támogatás-e?
brekker
2023. április 22. 20:36
"több mint egymilliárd dollárra van szüksége a hazájának." Valami baj lehet a ceruzával, havonta hárommilliárdot kapnak túlélésre.
vamonos
2023. április 22. 19:22
Ha a tél beállta előtt nem lesz vége a háborúnak, az oroszok úgyis megint lebombázzák, kár ilyen sok pénzt elpazarolni rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!