Tagesspiegel: Magyarország megtarthatja az uniós támogatásokat

2023. április 19. 09:13

A hazánkkal szemben hozott intézkedések „a jövőbeni kötelezettségvállalásokra vonatkoznak, és visszamenőlegesen nem alkalmazhatók” – idézi a lap az egyik brüsszeli biztost.

2023. április 19. 09:13
null

„Magyarországnak nem kell visszafizetnie az utóbbi két évben kapott uniós támogatásokat, olyan súlyos vádak ellenére sem, mint a nepotizmus és a korrupció” – olvasható a Tagesspiegel cikkében, melyben Johannes Hahn, az Európai Bizottság költségvetési és igazgatási ügyekért felelős biztosa által írt levelet idézve elismerik: 

Ez azt jelenti, hogy csak a jövőbeni pénzek, azaz a 6,3 milliárd euró folyósítását zárolták ideiglenesen – olvasható a cikkben. A portál eredeti, teljes írását a témában ide kattintva olvashatja.

***

 

Nyitókép: DIEGO RAVIER / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 20. 18:18
Szemetek!
nickrivers
2023. április 19. 21:55
Tiszta a terep. Irány a BRICS!
nuknuk
2023. április 19. 20:51
Duma, duma, duma. Azt a pénzt se kaptuk meg, amit a mi nevünkben is felvett KÖLCSÖNKÉNT az EU. Tehát szavatoljuk a visszafizetést, de egy buznyákot se kaptunk belőle.
akkor ki
2023. április 19. 20:27
Jövőre lelesznek lökve a sakktábláról ezek is meg a fingos is, és ha normális emberek lesznek a főfő pozikban, tesznek róla, hogy ezek a szarháziak fokhagymás pirítóson tengessék hátralévő életüket. Ha nem lehetetlenítik el az életüket visszajönnek! Soha többet libernyák komcsi náci vezetést sem a jenkiknél sem az EU ban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!