Daily Wire: Soros György taktikáját kellene követniük a republikánusoknak is

2023. április 17. 13:33

A lap szerint a konzervatívoknak is inkább a lokális politikában kellene erősödniük.

2023. április 17. 13:33
null

A The Daily Wire oldalán megjelent cikk szerint Soros György felismerte, hogy a kerületi ügyészek kampányaira fordított pénz hamar megtérül, ráadásul azzal az erőfeszítéssel, amely egy szenátor megválasztásához szükséges, több ügyészt is hivatalba tud juttatni.

A milliárdos 40 millió dollárnyi támogatással 75 ügyész megválasztását segítette.

Ha a jobboldal politikájának széles körben teret akarnak nyerni, a konzervatívok támogatóinak is Soros taktikáját kell követniük, és a lokális politika irányítását kell átvenniük.

A lap idézi az American Constervative Union munkatársát, Thomas Bradburyt, aki szerint az országos versenyekből át kellene csoportosítani a pénzt a szövetségi választásokba. Ugyanannyiért, amennyibe egy kongresszusi választás befolyásolása kerülne, megválaszthatnának egy egész sor iskolatanácsi jelöltet. És ellentétben egyetlen kongresszusi képviselővel, ez a testület teljes mértékben irányítaná a döntéshozatalt.

„Konzervatívként pontosan ezt kellene tennünk, ahelyett, hogy néhány washingtoni tanácsadó zsebét tömjük, hogy még több olyan hirdetést futtathassanak, amelyek egyetlen szavazót sem győznek meg” – mondta a Daily Wire-nek.

„A konzervatívoknak meg kell érteniük, hogy talán az, hogy ennyi pénzt költenek a kongresszusi versenyekre, hogy egyetlen szavazatot kapjanak, ami valójában nem befolyásolja a politikát, közel sem olyan értelmes, mint az, hogy pénzt költenek az államokban, ahol a pénz tovább jut, és ahol ténylegesen megvalósíthatják a politikát” – mondta. „Helyi szinten Sorosnak sikerült 40 millió dollárt befektetnie 75 célzott kerületi ügyészségi versenybe” – hangsúlyozta.

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. április 17. 18:26
Ez a dögkeselyű még él?! Nem hiszem!
Falióra tábornok
2023. április 17. 15:16
tehát annyi az ötlet, hogy ezentúl a repubok is soros-kottából játszanak. ez veszélyes! és felháborító! :DDD
Nemkellnév
2023. április 17. 15:04
Soros György egy ember, aki gyerekként látta az emberiség egyik mély bugyrát. Ettől ő nem vált olyanná, akit becsülni lehet. Az élet mindenkit predesztinál egy kifutásra. Neki ez jutott. Ki játszik még? Most ki dob? Ki nevet a végén?
EX - Terminátor
2023. április 17. 14:58
mármint hogy legyünk gerinctelen gyalázatos elviselhetetlen férgek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!