Medvegyev: Ukrajna el fog tűnni, mert senkinek nincs rá szüksége

2023. április 09. 16:03

Az orosz politikus úgy látja, hogy a kijevi „náci rezsimet” csak amerikai nyomásra támogatja az öreg kontinens, a szankciók pedig pénzügyi és politikai pokolba sodorták az európaiakat.

2023. április 09. 16:03
null

Dmitrij Medvegyev a Twitteren jelentkezett be és fejtette ki egy hosszú bejegyzésben, hogy szerinte miért fog eltűnni Ukrajna. 

Az orosz politikus szerint azért fog eltűnni Ukrajna, mert „senkinek nincs rá szüksége”. Úgy véli, hogy  Európának nincs szüksége Ukrajnára. Úgy látja, hogy a kijevi „náci rezsimet” csak amerikai nyomásra támogatja az öreg kontinens,

a szankciók pedig pénzügyi és politikai pokolba sodorták az európaiakat.

A politikus szerint az Egyesült Államoknak sincs szüksége Ukrajnára, meglátása szerint a katonai és szankciós kampányokat politikai PR-nak használják.

***

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2023. április 10. 09:20
Igaza van Medvegyevnek,és ez olyan jó,mármint igaz szót hallani! Ukrajna nem létező,csinált állam. Ez manapság divat ott van pl. kedvenc szlovákiánk vagy amerikai részről koszovó. A Magyar Királyság erős lehetősége,hogy ezerévekben mérje az állaniság kérdését. Ilyen távlatokban pedig nem kell már sem ukrajnát sem szlovákiát sem a Magyar köztársaságocskákat említeni. Köszönjük Medvegyev Úr! Azok az államok amelyek az ezeréves államiságot közelítik a következők: Magyar Királyság Irán Kína Japán Oroszország Mongólia Milyen érdekes ugye hogy igazából ők azok akikkel ma is érdemes foglalkozni.
Lajoss
2023. április 09. 21:23
Gávárít Mászkvá..by mandiner.ru
Tiberius1
2023. április 09. 21:13
Hát Ukrajna önmagában valóban egy életképtelen trotty.Ha nem tömjük később is majd őket segellyel ,lóvéval meg az újjaépítéssel akkor 1000+ évig egy lezüllött korrupciós eladósodott koszfészek marad. A pofájuk viszont elég nagy, szval már most világosan előre látható hogy az etető kézbe marnak a hála legkisebb jele nélkül!
Borossy
2023. április 09. 19:08
Medvegyev őszinte és szókimondó államférfi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!